Iata cum poti sa scapi de burta de bere! Pasii care te duc la un abdomen plat

Publicat: 23 iul. 2018, 16:55 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete

Cu cat e mai voluminoasa, cu atat e mai periculoasa? Da!

Barbatii acumuleaza grasime abdominala dupa 30 de ani, cand nivelul de testosteron incepe sa scada, iar metabolismul incetineste.

„Barbatii sunt mai predispusi decat femeile sa acumuleze grasime multa pe abdomen, In general, alimentatia este cruciala atunci cand ne ingrasam, desi de multe ori dam vina pe altceva.

Este adevarat ca dupa 30 de ani nivelul de testosteron incepe sa scada, la fel si masa musculara, iar metabolsimu ncetineste la barbati. De aceea trebuie sa fie atenti la ce mananca. Sunt si cauze vgenetice, burta se poate mosteni, dar o dieta echilibrata o poate elimina”, spune nutritionistul Eva Iortan.

Iata cum poti sa scapi de burta de bere:

Miscare

Daca tii dieta corespunzatoare nu este de ajuns daca vrei sa dai burta jos. Sportul ajuta un organism sa fie sanatos. Cea mai buna este alergarea usoara, asta daca nu putetui alege sa mergeti la sala de cateva ori pe saptamana. Orice miscare este bine venita. Un pont ar fi ca geoflexiunile sunt mai bune decat abdomenele pentru a elimina grasimea de pe burta.

Alimentatie crespunzatoare

Carne slaba, alaturi de multe, multe legume. Renunta la paine si la zahar. Vei vedea rezultate cat de curand, daca respecti aceste reguli simple, pe care dupa un timp le vei introduce in viata ta de zi cu zi.

Evita situatiile de stres

In timpul stresului se elimina hormunul cortizol, care distruge muschii. El provoaca cresterea poftei de mancare si distrugerea fibrelor musculare.

Renunta la vicii

Alcoolul reduce nivelul de testosteron, astfle creeaza un teren propice pentru acumularea grasimii viscerale. Fumatul incetineste metabolismul si deregleaza procesul de secretie a hormonilor

Bea 2 litri de apa

Persoanele cu kilograme in plus se plang de retentia de lichid din organism, din cauza aceasta ei inceteaza sa mai bea apa. Insa doar primind lichde in cantitati necesare, organismul inceteaza sa dezozite apa.

Publicat: 23 iul. 2018, 16:55 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete
Pe aceeași temă