I se citește fericire pe chip! Mama lui Dorian Popa a devenit bunică

Publicat: 13 Jan. 2021, 14:00 Vedete

Este fericire mare în familia lui Dorian Popa. Luminița Popa, mama artistului, a mărturisit că a devenit, oficial, bunică. Fratele mai mare al lui Dorian a devenit tătic.

În urmă cu o lună, familia lui Dorian Popa afla o veste minunată: fratele artistului, care este medic în Germania, a devenit tătic luna trecută. Soția lui a adus pe lume o fetiță: ”Nepoțica mea care a venit pe lume de o lună este o dulce, e foarte frumoasă! Îmi e foarte greu, atât de rău îmi pare, am avut bilet de avion, ar fi trebuit să plec, dar ei au intrat în lockdown”. Evident, mama celor doi băieți își dorește ca și Dorian Popa să devină tătic, dar niciodată nu a pus presiune pe acest subiect.

Câți bani câștigă Dorian Popa într-o lună

Dorian Popa este unul dintre cele mai apreciate persoane din țară la nivel artistic. Recent, el a destăinuit pe rețelele de socializare câți bani face din pasiunile sale.

În doar o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă o sumă frumușică din pasiunile sale, mai ales din intrările de pe Youtube. Astfel că, într-o lună de zile, Dorian Popa a reușit să strângă chiar și 10.000 de dolari, postările sale ajungând la 21.8 milioane de vizualizări. Melodia scoasă de Dorian Popa, ”Înoată Cheluțu”, a strâns 9,1 milioane de vizionări pe platforma Youtube, în doar două săptămâni.

„Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, a spus Dorian Popa pe social media. De asemenea, artistul mai este plătit și pentru contractele de imagine și pentru cele de plasare de produse.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 13 Jan. 2021, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă