HOT! Bianca Drăgușanu, cu ”dotările” la plajă! Cum s-a fotografiat blondina

Publicat: 28 Jun. 2021, 14:39 Vedete

Odată cu venirea verii, vedetele își etalează la plajă și la piscină trupurile lucrate! Una dintre acestea este chiar celebra blondină Bianca Drăgușanu, care nu a ratat nicio secundă să încarce pe internet imagini cu ea în costum de baie!

Recent, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care apare îmbrăcată în costum de baie, la plajă și la piscină. Nu doar că s-a lăsat brăzdată de razele soarelui, însă s-a și fotografiat în tot acest timp și a încărcat pe rețelele de socializare o serie de imagini și videoclipuri care mai de care mai senzuale. Ba chiar ieri a încărcat o imagine în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, super sexy, în timp ce stă cu spatele. Utilizatorii au putut să observe posteriorul bombat pe care îl are în dotare!

Și-a făcut o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu este mulțumită de felul în care arată. Recent, celebra blondină a mers la medic pentru o nouă intervenție estetică. Bianca a apelat la botox în frunte, dar și mici intervenții în zona mandibulei și umplerea buzelor cu acid hialuronic. Frumoasa blondină are mare grijă de felul în care arată, imaginea fiind un punct forte pentru fosta iubită a lui Alex Bodi.

”A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am stat cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început. Pe aici, pe la mandibulă, mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe internet.

Bianca Drăgușanu își mai dorește un copil

Zilele trecute, fosta iubită a lui Alex Bodi și Gabi Bădălău păreau că s-ar fi despărțit, însă drumul lor tot comun a ajuns! Cei doi ar fi îngropat ”securea războiuluI” și s-ar fi împăcat. Acum, însă, blondina a făcut un anunț special! Bianca Drăgușanu dorește să mai facă un copil! Frumoasa blondină a făcut această mărturisire pentru Antena Stars.

”Îmi doresc să rămân o femeie echilibrată, îmi doresc să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, trei ani aproape. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi mai doresc un copil, care sper să vină în curând, să fiu sănătoasă, să mă bucur de tot ce am”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

sursă foto: instagram Bianca Drăgușanu, arhivă Ciao, capturi video

Publicat: 28 Jun. 2021, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă