Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică! ”Vreau să fiu perfectă”

Publicat: 10 Jun. 2021, 09:08 Vedete

Bianca Drăgușanu a apelat la medicul specialist pentru o nouă intervenție estetică. Frumoasa blondină vrea să fie perfectă și să nu aibă niciun rid pe ten!

Bianca Drăgușanu este mulțumită de felul în care arată. Recent, celebra blondină a mers la medic pentru o nouă intervenție estetică. Bianca a apelat la botox în frunte, dar și mici intervenții în zona mandibulei și umplerea buzelor cu acid hialuronic. Frumoasa blondină are mare grijă de felul în care arată, imaginea fiind un punct forte pentru fosta iubită a lui Alex Bodi.

”A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am stat cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început. Pe aici, pe la mandibulă, mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe internet.

Bianca Drăgușanu își mai dorește un copil

Zilele trecute, fosta iubită a lui Alex Bodi și Gabi Bădălău păreau că s-ar fi despărțit, însă drumul lor tot comun a ajuns! Cei doi ar fi îngropat ”securea războiuluI” și s-ar fi împăcat. Acum, însă, blondina a făcut un anunț special! Bianca Drăgușanu dorește să mai facă un copil! Frumoasa blondină a făcut această mărturisire pentru Antena Stars.

”Îmi doresc să rămân o femeie echilibrată, îmi doresc să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, trei ani aproape. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi mai doresc un copil, care sper să vină în curând, să fiu sănătoasă, să mă bucur de tot ce am”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Ce a spus Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a spus în timpul emisiunii ”Xtra Night Show” că va fi viitoarea soție a lui Gabi Bădălău. Cei doi s-au împăcat recent, după „răfuiala” cu fostul ei partener de viață, Alex Bodi. Surprinși la un restaurant, reporterul a luat-o la întrebări, iar Bianca Drăgușanu l-a numit pe Gabi Bădălău ”viitor soț”.

”Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Xtra Night Show”, scrie Cancan.

sursă foto: capturi video youtube , arhivă Ciao

Publicat: 10 Jun. 2021, 09:08 Vedete
Pe aceeași temă