Bianca Drăgușanu își mai dorește un copil! ”Sper să vină în curând”

Publicat: 07 Jun. 2021, 15:54 Vedete

Bianca Drăgușanu are o fetiță extraordinară, însă celebra blondină își mai dorește un copil! În prezent, fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi se află într-o relație cu Gabi Bădălău. Ce planuri are vedeta?

Zilele trecute, fosta iubită a lui Alex Bodi și Gabi Bădălău păreau că s-ar fi despărțit, însă drumul lor tot comun a ajuns! Cei doi ar fi îngropat ”securea războiuluI” și s-ar fi împăcat. Acum, însă, blondina a făcut un anunț special! Bianca Drăgușanu dorește să mai facă un copil! Frumoasa blondină a făcut această mărturisire pentru Antena Stars.

”Îmi doresc să rămân o femeie echilibrată, îmi doresc să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, trei ani aproape. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi mai doresc un copil, care sper să vină în curând, să fiu sănătoasă, să mă bucur de tot ce am”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Ce a spus Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a spus în timpul emisiunii ”Xtra Night Show” că va fi viitoarea soție a lui Gabi Bădălău. Cei doi s-au împăcat recent, după „răfuiala” cu fostul ei partener de viață, Alex Bodi. Surprinși la un restaurant, reporterul a luat-o la întrebări, iar Bianca Drăgușanu l-a numit pe Gabi Bădălău ”viitor soț”.

”Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Xtra Night Show”, scrie Cancan.

Recent, cei doi s-au separat

Relaţia lor a durat aproape 5 luni, însă încă de la început cei doi au trecut peste multe obstacole pentru a fi împreună. Cu toate acestea, problemele pe care le-au avut cu foştii parteneri, dar şi scandalurile în care au fost implicaţi şi-au spus cuvântul, astfel că pentru ei separarea a fost inevitabilă.

Anunţul despărţirii a fost făcut chiar de afacerist, care a explicat totodată faptul că în prezent nu îl mai leagă nimic de fosta parteneră. În cadrul unui interviu, Gabi Bădălău a povestit că decizia a fost luată de comun acord, pentru că amândoi şi-au dat seama că îşi doresc lucruri diferite. În ciuda tuturor lucrurilor negative care s-au întâmplat între ei, afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 07 Jun. 2021, 15:54 Vedete
Pe aceeași temă