Bat clopotele de nuntă? Ce a spus Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău!

Publicat: 05 iun. 2021, 15:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, iar în timpul emisiunii XNS de la Antena Stars, blondina a făcut un anunț surprinzător! Oare bat clopotele de nuntă?

Bianca Drăgușanu a spus în timpul emisiunii ”Xtra Night Show” că va fi viitoarea soție a lui Gabi Bădălău. Cei doi s-au împăcat recent, după „răfuiala” cu fostul ei partener de viață, Alex Bodi. Surprinși la un restaurant, reporterul a luat-o la întrebări, iar Bianca Drăgușanu l-a numit pe Gabi Bădălău ”viitor soț”.

”Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Xtra Night Show”, scrie Cancan.

Recent, cei doi s-au separat

Relaţia lor a durat aproape 5 luni, însă încă de la început cei doi au trecut peste multe obstacole pentru a fi împreună. Cu toate acestea, problemele pe care le-au avut cu foştii parteneri, dar şi scandalurile în care au fost implicaţi şi-au spus cuvântul, astfel că pentru ei separarea a fost inevitabilă.

Anunţul despărţirii a fost făcut chiar de afacerist, care a explicat totodată faptul că în prezent nu îl mai leagă nimic de fosta parteneră. În cadrul unui interviu, Gabi Bădălău a povestit că decizia a fost luată de comun acord, pentru că amândoi şi-au dat seama că îşi doresc lucruri diferite. În ciuda tuturor lucrurilor negative care s-au întâmplat între ei, afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite.

”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 05 iun. 2021, 15:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă