Horoscop 2019. Cum influențează luna plină zodiile. Schimbări dramatice pe toate planurile!

Publicat: 13 Nov. 2019, 15:54 News 3
Horoscop 2019. Cum influențează luna plină zodiile. Schimbări dramatice pe toate planurile!

Horoscop 2019. Luna plină din noiembrie are o influență covârșitoare asupra zodiilor. De la fericire la dramă e doar o linie subțire, iar energia emisă de luna plină schimbă dramatic soarta tuturor!

Horoscop 2019. Cum influențează luna plină zodiile.

Berbec

În această perioadă îți regândești obiectivele economice și, prin urmare, încerci să îți construiești o fundație economică mult mai stabilă pentru viitor.

Taur

Începi să acorzi atenție fiecărui lucru negativ care ți s-a întâmplat. Acum ai curajul necesar să faci niște schimbări importante în viața ta.

Gemeni

Îți acorzi timp și spațiu pentru a te vindeca de niște răni din trecut, pe care acum le accepți și le înțelegi efectele pe care le-au avut asupra ta.

Rac

Începi să te concentrezi mai mult pe aspirațiile profesionale pe care le ai. Începi să muncești pentru lucrurile pe care ți le dorești.

Leu

Începi să arăți lumii talentele pe care le ai. Pasiunile tale nu mai sunt ascunse și ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană.

Fecioară

Începi să înțelegi că nu toate lucrurile pot decurge exact așa cum îți propui și, prin urmare, încerci să fii mai deschisă când vine vorba de schimbări.

Balanță

Curajul începe să apară în viața ta și, prin urmare, acum găsești determinarea și energia pozitivă necesară pentru a încerca tot felul de lucruri noi.

Scorpion

Începi să analizezi relația de cuplu pe care o ai. Vrei să înțelegi ce își dorește partenerul de cuplu de la viitor, dar, de asemenea, vrei ca la rândul tău să te faci înțeles.

Săgetător

Este ușor să te pierzi în propriile gânduri atunci când anxietatea te consumă. Luna plină te ajută să fii mai conectat cu ce se întâmplă în prezent și să treci peste frici nejustificate.

Capricorn

Energia pozitivă este mai prezentă decât în mod normal și începi să te simți ca un copil. Începi să privești viața dintr-o perspectivă mai optimistă.

Vărsător

Începi să apreciezi mai mult timpul petrecut acasă, alături de persoanele cu adevărat importante din viața ta. Încerci să-ți faci o listă de priorități.

Pești

Ai o mulțime de idei în această perioadă și ești gata să încerci să le pui în aplicare. Te gândești din ce în ce mai mult la viitorul tău profesional, iar acum găsești determinarea pentru a face ceva în această direcție.

 

Sursa

Publicat: 13 Nov. 2019, 15:54 News 3
Pe aceeași temă