Prima reacție a lui Mihai Albu după ce fosta soție a făcut acuzații grave la adresa lui

Publicat: 12 nov. 2019, 19:35 Autor: Elena News 3
Prima reacție a lui Mihai Albu după ce fosta soție a făcut acuzații grave la adresa lui

Mihai Albu a reacționat după ce fosta lui soție, Iulia Albu, l-a acuzat că este în spatele unor articole publicate în presă despre ea.

Mai mult decât atât, Iulia Albu a afirmat, în direct în emisiunea ”La Măruță”, că actualul său iubit este ”este un tată mai bun decât a fost fostul meu soț și este un tată mai bun decât sunt eu mama”.

După toate aceste declarații, Mihai Albu a precizat pentru ciao.ro: ”Afirmațiile și luările de poziție ale Iuliei Albu nu mă mai surprind de multă vreme. Vă mărturisesc sincer că, personal, nu pot decât să o compătimesc. Daca aș fi avut vreo intenție de a face public demersul meu inițiat în fața autorităților protecției copilului și, mai mult, dacă aș fi vrut să vorbesc despre reala mea îngrijorare cu privire la modul în care este tratată fiica mea chiar de mama ei, aș fi făcut-o de la mijlocul lunii octombrie, când am depus prin avocatul meu, Oana Anghel, sesizarea oficială în fața acestor autorități.

Faptul că Iulia Albu a ieșit în presa cu aceste afirmații lipsite de fundament arată încă o dată lipsa ei evidentă de caracter și, mai ales, faptul că se teme de ceea ce urmează. Orice alte informatii legate de ancheta aflată în desfășurare le puteți lua de la avocatul meu. Telefonul avocatei mele îl aveți în solicitarea transmisă redacției, puteți oricând lua legătura cu dânsa pentru orice altă informație”.

Publicat: 12 nov. 2019, 19:35 Autor: Elena News 3
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă