Iulia Albu, primele declarații după dezvăluirile din CIAO.RO despre umilințele pe care le îndură în fața iubitului! ”Ne-am mai certat…”

Publicat: 12 Nov. 2019, 16:19 News 3

În urma dezvăluirilor făcute în exclusivitate de CIAO.RO, celebra stilistă a ieșit să lămurească public care este de fapt relația ei cu Mike.

 

”Omul care este lângă mine de 4 ani, este un tată mai bun decât a fost fostul meu soț și este un tată mai bun decât sunt eu mama. Ne-am mai certat, suntem oameni, dar ne certam pe lucruri mici, suntem niște oameni absolut normali. Mâine este ziua iubitului meu. Alexandru, te iubesc! Când ne vom căsători, iubitul meu va lua și numele meu”, a declarat Iulia Albu în emisiunea ”La Măruță”.

În urmă cu trei luni, Iulia Albu declara că se va căsători cu iubitul ei, Mike, pe care l-a ținut mai mult ascuns de ochii curioșilor, însă nu era foarte sigură dacă vrea să împărtășească foarte multe detalii despre acest eveniment.

”În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu. Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung. Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an.

Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, declara stilista în vara acestui an.

CIAO.RO a aflat în exclusivitate, din surse sigure, faptul că în casa Iuliei Albu nu mai domnește deloc armonia. Nu se cunosc motivele pentru care Mike și-a schimbat atât de radical atitudinea, însă Iulia s-ar fi plâns apropiaților că bărbatul o terorizează cu scandaluri și o umilește din ce în ce mai des.

Cum l-a cunoscut Iulia Albu pe Mike

Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în „Fișa postului. Cu succes chiar”, a declarat Iulia Albu în urmă cu ceva timp.

Publicat: 12 Nov. 2019, 16:19 News 3
Pe aceeași temă