Cristina ICH și Alex Pițurcă s-au despărțit?! Mesajele care îi dau de gol: ”Secretul fericirii? O mare, mare indiferență”

Publicat: 12 nov. 2019, 12:32 Autor: Maria Apostol News 3

Deși au devenit părinți de foarte puțin timp, iar lumea credea că urmează o căsătorie, iată că frumoasa Cristina ICH și Alex Pițurcă au ajuns să-și reproșeze lucruri, voalat, prin mesaje care lasă de înțeles că lucrurile nu mai sunt deloc roz în relația lor. 

Pentru cei care așteptau vestea că Alex Pițurcă și Cristina ICH să se căsătorească, ar fi bine să-și ia gândul de la asta! La scurt timp după ce frumoasa vedetă a reacționat pe internet și a spus că nu-și dorește să îmbrace rochia de mireasă niciodată, și chiar a făcut mai multe înregistrari în care vorbea despre faptul că bărbații își doresc femei ”proaste” pe lângă ei, și nu unele independente, iată că a venit rândul lui Alex Pițurcă să reacționeze.

Se pare că pentru el ”Secretul fericirii” constă în ignorare, ceea ce înseamnă că, probabil, cei doi nu trec printr-o perioadă roz, de vreme ce aruncă astfel de mesaje.

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Ich a devenit mama unui băiețel, Noah Alexandru, iar asta trebuia să-i facă mai apropiați ca oricând.

Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință. Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită‘, a spus Cristina Ich, potrivit VIVA!.

Publicat: 12 nov. 2019, 12:32 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă