Horoscop 18 iulie 2019: Zodiile care primesc vesti bune!

Publicat: 17 Jul. 2019, 18:00 News 3
Horoscop 18 iulie 2019: Zodiile care primesc vesti bune!

Gemeni – 18 iulie 2019

Se pare ca nu va puteti onora o obligatie financiara, din motive independente de dumneavoastra. Ar putea fi vorba despre o intarziere neprevazuta la incasarea unei sume care vi se cuvine pentru o lucrare finalizata recent.

Va este recomandat sa nu va pierdeti speranta. Sunt sanse sa rezolvati situatia in scurt timp, cu ajutorul unei persoane cu autoritate.

In a doua parte a zilei este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata din cauza unor dificultati finaniciare. Drob de vinete, un deliciu potrivit zilelor toride de vara!

(sursa: eastrolog.ro)

Rac – 18 iulie 2019

Aveti tendinta sa-i reprosati partenerului de viata ca a cheltuit prea mult sau pe lucruri care nu sunt necesare. Sunteti sfatuit sa va pastrati calmul si sa nu provocati discutii pe tema banilor.

Se pare ca azi sunteti predispus la stari depresive care va pot afecta relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Este o situatie trecatoare, pe care o puteti depasi relativ usor daca amanati rezolvarea chestiunilor care necesita capacitate de concentrare.

(sursa: eastrolog.ro)

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 17 Jul. 2019, 18:00 News 3
Pe aceeași temă