Horoscop 12 decembrie 2018: Capricornii trebuie sa fie mai increzatori!

Publicat: 11 dec. 2018, 17:10 Autor: madalina m. News 3
Horoscop 12 decembrie 2018: Capricornii trebuie sa fie mai increzatori!

Berbec – 12 decembrie 2018

Configuratia astrala de azi este favorabila studiului, calatoriilor in interes profesional si discutiilor pe teme importante.

Starea de spirit este buna si va ajuta sa treceti mai usor peste o deziluzie sentimentala. Este recomandabil sa fiti mai activ in plan social.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu neglijati persoanele mai in varsta din familie.

(sursa: eastrolog.ro)

Taur – 12 decembrie 2018

Este posibil sa aveti indoieli in privinta unui proiect profesional sau a unei afaceri. Astazi intuitia va este un aliat de nadejde.

Daca nu va ajung banii, puteti obtine un imprumut de la o persoana apropiata.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu tratati cu superficialitate problemele pe care le aveti de rezolvat la locul de munca, pentru ca riscati sa intarziati cu o lucrare si sa fiti penalizat.

(sursa: eastrolog.ro)

Gemeni – 12 decembrie 2018

In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti de alergat pentru a rezolva o chestiune birocratica in legatura cu locuinta. Este posibil sa intampinati mici obstacole, dar pana la urma reusiti sa va descurcati.

Eastrolog.ro va atrage atentia ca aveti tendinta sa faceti cheltuieli mai mari decat v-ati planificat, riscand sa va dezechilibrati bugetul.

La nevoie, o persoana apropiata v-ar putea oferi un imprumut pe termen scurt.

(sursa: eastrolog.ro)

Rac – 12 decembrie 2018

Daca aveti de sustinut un examen, eastrolog.ro va recomanda sa fiti optimist, pentru ca astazi sansa este de partea dumneavoastra.

De asemenea, conjunctura astrala favorizeaza calatoriile in interes profesional si luarea unor decizii importante.

In a doua parte a zilei este posibil sa aveti o discutie cu un partener de afaceri si sa decideti ca va trebui sa faceti o calatorie.

(sursa: eastrolog.ro)

Leu – 12 decembrie 2018

Aveti sanse sa va redresati bugetul cu ajutorul unei sume de bani pe care o incasati de la locul de munca sau de pe urma unei afaceri. Puteti sa faceti planuri pentru o calatorie in interes personal si in legatura cu o investitie pe termen lung.

Spre seara este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de ocazie.

Este indicat sa nu neglijati odihna, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea.

(sursa: eastrolog.ro)

Fecioara – 12 decembrie 2018

La locul de munca sau in afaceri aveti posibilitatea sa rezolvati o problema dificila si sa va bucurati de aprecierile superiorilor sau ale partenerilor.

O persoana apropiata v-ar putea ajuta sa cumparati un obiect de valoare pe care vi-l doriti de mai mult timp.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati speculatiile financiare.

(sursa: eastrolog.ro)

Balanta – 12 decembrie 2018

Perseverenta si ideile ingenioase va ajuta sa duceti la bun sfarsit o activitate importanta in care ati investit cateva zile de munca.

Este posibil sa inceapa sa apara roadele muncii depuse in ultima vreme. Aveti posibilitatea sa obtineti beneficii materiale importante si sa va faceti remarcat in societate.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie familiei si relatiilor sentimentale.

(sursa: eastrolog.ro)

Scorpion – 12 decembrie 2018

La locul de munca si in afaceri sunteti apreciat pentru seriozitatea si perseverenta de care dati dovada.

Aveti posibilitatea sa rezolvati cu usurinta diverse probleme, atat in plan profesional cat si financiar.

In relatiile cu cei dragi, eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de diplomatie si sa aveti rabdare. Tineti cont si de opiniile partenerului de viata!

(sursa: eastrolog.ro)

Sagetator – 12 decembrie 2018

Traversati o perioada favorabila in activitatea profesionala si in afaceri si aveti posibilitatea sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma.

Intuitia va ajuta sa lamuriti o incurcatura in legatura cu o suma de bani.

Contextul astral de azi este favorabil comunicarii cu persoana iubita si cu prietenii. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va respectati promisiunile facute cu putin timp in urma.

(sursa: eastrolog.ro)

Capricorn – 12 decembrie 2018

S-ar putea sa nu fiti foarte multumit de situatia financiara, dar sunteti optimist si increzator in viitor. Este o zi buna pentru a finaliza un proiect la care lucrati de mai mult timp.

In partea a doua a zilei este posibil sa faceti planuri pentru o calatorie in interesul familiei sau impreuna cu familia.

Aveti posibilitatea sa obtineti castiguri frumoase dintr-o afacere pe care o puneti la cale, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa nu contati pe suma respectiva pana cand nu incasati efectiv banii.

(sursa: eastrolog.ro)

Varsator – 12 decembrie 2018

Contextul astral al zilei favorizeaza relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Activitatile pe care le incepeti astazi au sanse mai mari de reusita daca mizati pe cooperare si munca in echipa.

Este o perioada favorabila planurilor de afaceri si deciziilor privind investitiile. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de aceasta ocazie pentru a rezolva probleme financiare dificile.

Puteti petrece seara in compania celor dragi, intr-o atmosfera relaxanta.

(sursa: eastrolog.ro)

Pesti – 12 decembrie 2018

In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neasteptate care va obliga sa va modificati programul stabilit anterior, dar s-ar putea sa constatati ca schimbarile va avantajeaza.

Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, care va poate ajuta sa incepeti o activitate extraprofesionala.

Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa evitati speculatiile si sa nu va lasati tentat de chilipiruri, pentru ca riscati sa iesiti in pierdere.

(sursa: eastrolog.ro)

Publicat: 11 dec. 2018, 17:10 Autor: madalina m. News 3
Tags:
Pe aceeași temă