Hilary Duff, insarcinata in 7 luni si cu multe kg in plus

Publicat: 04 sept. 2018, 11:42 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Se pare ca cea de-a doua sarcina a lui Hilary ii prieste si nu se abtine de la nimic, iar asta se vede cu ochiul liber. Hilary nu mai are silueta de alta data.

In urma cu trei luni actrita a anuntat public ca este insarcinata pentru a doua oara, de data aceasta cu o fetita. In acel moment aceasta afisa o silueta normala, asa cum ne-a obisnuit. Nu putem spune asta si acum, in a saptea luna de sarcina.

Celebra actrita a fost suprinsa de paparazzi pe strazile din Studio City, purtand o orchie bleu vaporoasa, care insa nu i-a putut ascunde burta destul de pronuntata, si nici kilogramele multe in plus, acumulate pana acum.

Hilary Duff, insarcinata in 7 luni si cu multe kg in plus

Aceasta si-a accesorizat tinuta cu o palarie nude si o pereche de tenisi albi. Hilary a declarat pentru Byrdie ca este mai putin entuziasmata cu privire la sarcina actuala, si mult mai relaxata: „In princiiu stiu despre ce este vorba si nu mai sunt la fel de ingrijorata”.

„Cu cea de-a doua sarcina, daca simt vreo intepatura sau durere, ma gandesc ca sunt doar insarcinata, si nu care este cauza durerii”, a mai declarat aceasta pentru Byrdie.

Hilary mai are un copil, un baietel superb pe nume Luca Comrie, in varsta de 7 ani, provenit din mariajul cu Mike Comrie. In prezent, partenerul ei de viata este Matthew Koma, care va deveni tata pentru prima oara.
Publicat: 04 sept. 2018, 11:42 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă