Catrinel Menghia, aparitie wow in cadrul Festivalului de Film de la Venetia

Publicat: 04 sept. 2018, 10:44 Autor: Ioana Cioflan News 3

A avut un insotitor...mai special!

Catrinel Menghia, aparitie wow in cadrul Festivalului de Film de la Venetia. Asa cum ne-a obsnuit, Catrinel Menghia a surprins si de data aceasta prin alegerea vestimentara de pe covorul rosu, insa aceasta nu a fost singura surpriza.

Daca intai am putut-o admira pe adorata italienilor, Madalina Ghenea, stralucind pe covorul rosu, de data aceasta a venit randul lui Catrinel sa intoarca toate privirile. Astfel ca, la cea de-a 87-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, aceasta s-a hotarat sa vina insotita de cainele sau, Pablo.

Toata lumea se astepta sa vina la bratul iubitului sau, producatorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care are o relatie de 7 ani. Insa Catrinel a vrut sa schimbe tiparul si sa faca deliciul fanilor prin prezenta adorabilului catel, decare pare nedespartita in ultimul timp.

Catrinel Menghia, aparitie wow in cadrul Festivalului de Film de la Venetia

Insa patrupedul nu i-a fost insotitor doar la celebrul festivalul. Acesta a insotit-o peste tot, incepand cu minunata calatorie cu avionul, pana la plimbarile cu barca, sau in camera de machiaj unde Catrinel a petrecut cateva ore inainte de a pasi pe covorul rosu.

Si nu numai atat, dar actrita a considerat ca adoratul ei catel nu poate sa apara oricum, asa ca l-a accesorizat cu un papion negru extrem de elegant.

Si ca sa fie sigura ca toata lumea ii poate admira minunea, Catrinel Menghia sau Catrinel Marlon, asa cum este cunoscuta in cinematografie, i-a facut un cont special de Instagram lui Pablo, numit @themarlons, unde se gasesc poze adorabile cu cei doi.

Publicat: 04 sept. 2018, 10:44 Autor: Ioana Cioflan News 3
Pe aceeași temă