Greseala pe site-ul Politiei Romane! Alexandra si Luiza apar la persoane urmarite

Publicat: 01 Aug. 2019, 12:30 News 3
Greseala pe site-ul Politiei Romane! Alexandra si Luiza apar la persoane urmarite

Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, si Luiza Melencu, in varsta de 18 ani, figureaza pe pagina Politiei Romane, la categoria „persoane urmarite”.

„La data de 24.07.2019, Macesanu Alexandra-Mihaela, in varsta de 15 ani, a plecat voluntar de la locuinta sa si nu a mai revenit. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca minora a plecat in ziua de 24.07.2019, orele 10:00, catre mun Caracal, jud.Olt.

Semnalmente: inaltime 1,60 m, greutate 55 kg, parul saten, lung si drept, ochi verzi, fata ovala. Pe frunte are o cicatrice veche de aproximativ 0,5 cm”, se precizeaza pe site-ul Politiei.

„Motiv urmarire: In ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu in mun. Caracal, jud. Olt, in vederea rezolvarii unor probleme personale si nu a mai revenit pana in prezent. Persoana in cauza nu sufera de afectiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate si telefon mobil care este inchis.

Observatii: este eleva in clasa a XII-a la Liceul Tehnic „Costin D. Nenitescu” din Craiova. Semnalmente: inaltime 160 cm, constitutie atletica, fata ovala, par saten lung, ochi caprui. La data plecarii era imbracata in pantaloni tip blugi elastici de culoare albastra, rupti in genunchi, pulover de culoare negru, tenisi de culoare albastra”, precizeaza Politia despre Luiza Melencu.

Luiza Mihaela Melencu, in varsta de 18 ani, a disparut in 14 aprilie. Ea plecase de acasa, catre Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. Ulterior, bunicul fetei a fost sunat de persoane necunoscute care i-au spus ca fata ar fi plecat in Elvetia.

Un apel au primit si parintii Alexandrei, fata care joi a sunat de trei ori la 112 pentru a raporta ca a fost sechestrata si violata. Un barbat necunoscut a sustinut ca este iubitul adolescentei si ca aceasta este „bine”.

Publicat: 01 Aug. 2019, 12:30 News 3
Pe aceeași temă