Gravida asta a mers de urgenta la spital in clipa in care a simtit o umflatura cat un kivi, dar rezultele au socat-o! Ce incepuse sa ii creasca femeii in zona axilei

Publicat: 01 feb. 2018, 22:50 Autor: madalina m. Life

O tanara din Marea Britanie a mers de urgenta la medic atunci cand a remarcat o uflatura suspecta in zona axilei.

Dupa cateva teste, proaspata mamica pe nume Genelle Billings, a primit si un raspuns din partea medicilor. S-a simtit usurata cand a aflat ca acea umflatura nu e o tumoare, dar la scurt timp a avut un soc.

Genelle a marturisit totul in cadrul unui forum dedicat proaspetelor mamici, iar intreaga sa experienta a fost una infricosatoare, prin care nicio femeie nu si-ar dori sa treaca.

Ce a inceput sa ii creasca acestei gravide in zona axilei

Femeia a inceput sa resimta dureri tot mai puternice spre finalul primei sale sarcini. A observat ca in zona axilei i-a aparut o umflatura si pe zi ce trece aceasta devenea tot mai proeminenta.

Cand a apelat la sfatul medicilor, acestia i-au spus ca acea uflatura ar putea fi un al treilea san. Dar femeia gravida a refuzat sa creada una ca asta, asa ca a mers la mai multi specialisti.

Rezultatele acestora au fost aceleasi, insa cadrele medicale i-au spus lui Genelle sa nu se ingrijoreze, pentru ca odata ce bebelusul avea sa vina pe lume, uflatura ar fi trebuit sa dispara.

Ce a inceput sa ii creasca acestei gravide in zona axilei

Insa, medicii s-au inselat, pentru ca in clipa in care a devenit mamica, femeia nu a scapat de cel de al treilea san care ii aparuse in zona axilei. Mai mult, procesul de lactatie s-a resimtit foarte puternic si in ceea ce priveste acea umflatura.

Socata, Genelle a mers din nou la spital, doar ca medicii nu au stiut ce sa ii recomande altceva decat o interventie chirurgicala. A apelat la aceasta varianta abia dupa ce bebelusul ei avea cateva luni si nu mai era necesar sa il alapteze atat de des.

Inainte de a ramane din nou insarcinata, Genelle a acceptat cu mare frica sa ajunga pe masa de operatie si a marturisit ca acea umflatura a reusit sa se transforme si intr-o experienta absolut traumatizanta.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 01 feb. 2018, 22:50 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă