Acest pompier e considerat un erou, dupa ce a ajutat o femeie insarcinata care intrase in travaliu. E incredibil ce a putut sa se intample cu bebelusul peste doar doua zile

Publicat: 28 dec. 2017, 19:55 Autor: madalina m. Life

Un pompier din Myrtle Beach, in Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, a raspuns unui apel si s-a deplasat la apartamentul unei femei care sunase disperata dupa ajutor. A aflat rapid ca e vorba de o viitoare mamica, asa ca a ajutat-o pe aceasta sa nasca.

Desi nu intra in indratoririle lor zilnice, pompierii sunt pregatiti sa poata face fata si unor astfel de crize. Dupa ce a dus-o pe femeie la spital, impreuna cu bebelusul acesteia, barbatul a avut o surpriza.

Marc Hadden, de meserie pompier, a ajuns sa fie numit un adevarat erou printre colegii sai, dupa ce a ajutat-o pe acea gravida intr-un mod atat de uimitor.

Acest pompier e considerat un erou, dupa ce a ajutat o femeie insarcinata

La doua zile insa de cand bebelusul venise pe lume, Marc Hadden a aflat ca mama, o tanara singura si fara posibilitati, nu isi dorea acel copil. Cand a auzit de toate acestea si-a sunat rapid sotia.

Desi mai avea acasa doi copii, de 15 si 13 ani, acel pompier a decis ca nu poate fi nepasator, mai ales ca bebelusul, o fetita pe nume Rebecca Grace, ar fi ajuns sa creaca intr-un orfelinat.

Chit ca avea o mamica, asistentii sociali i-au incredintat-o pe fetita nou-nascuta acelui pompier, mai ales ca el fusese cel care ajutase la aducerea sa pe lume.

Acest pompier e considerat un erou, dupa ce a ajutat o femeie insarcinata

Totul s-a petrecut in urma cu cativa ani, pe 14 noiembrie 2011, iar de atunci familia lui Marc Hadden e mai numeroasa si mai fericita ca oricand. Micuta a crescut alaturi de doi frati, dar si doi parinti iubitori.

Acel pompier si sotia sa si-au dorit intotdeauna si al treilea copil, dar au renuntat rapid la idee dupa ce primele sarcini ale femeii fusesera dificile, iar medicii i-au recomandat sa nu mai incerce sa ramana insarcinata.

Insa, Marc Hadden s-a asigurat ca fiica lui adoptiva stie tot adevarul despre trecutul sau, dar si cum a ajuns sa faca parte din familia sa. „I-am spus totul din prima zi, nu au existat secrete, i-am explict tot ce s-a intamplat. Am dus-o chiar si la ambulanta in care s-a nascut”, a povestit respectivul pompier din Carolina de Sud.

(independent.co.uk)

Publicat: 28 dec. 2017, 19:55 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă