Giulia Anghelescu, concediată chiar înainte de sărbători? Audiențele prea mici au pus ”cruce” emisiunii pe care o prezintă

Publicat: 17 dec. 2021, 12:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Subiectele de interes despre femeia modernă se pare că n-au avut prea mare priză la public, iar audiența modestă le-a cam pus pe lista neagră pe gazdele show-ului „Hai cu fetele”. Producția prezentată de Giulia și „cârcotașele” Ioana Petric și Gabriela Marin nu s-ar mai „califica” în grila de programe din noul an. 

De mărțișor, Prima TV lansa producția „Hai cu fetele”, cu Diana Bart, cântăreața Giulia și „cârcotașele” Ioana Petric și Gabriela Marin. După doar zece luni, show-ul ar urma să fie tras „pe dreapta”.

Conform unor surse din interiorul managementului Prima TV,  șefii postului s-ar fi arătat extrem de nemulțumiți de cifrele modeste de audiență pe care emisiunea prezentată, mai nou, de Giulia, Ioana și Gabriela le-ar fi înregistrat.

Astfel că, pe holurile televiziunii, se vorbește din ce în ce mai des despre retragerea de la difuzare a emisiunii. Și asta pentru că nu ar aduce profit. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Giulia Anghelescu s-a luptat cu anxietatea

Chiar dacă are o familie frumoasă, Giulia Anghelescu nu a avut mereu motive să zâmbească. Soția lui Vlad Huidu a trecut printr-o perioadă grea în ultimii doi ani.

Artista s-a confruntat cu nenumărate stări de anxietate. Lucru care, la acea vreme, a afectat-o.

Stările neplăcute au fost nenumărate. Dar, din fericire, soțul ei, Vlad Huidu, i-a fost în permanență sprijin. Vedeta a mărturisit că el a știut mereu cum să o ajute să depășească situația.

Da, mai ales în ultimii doi ani. Nenumărate, dar el a fost întotdeauna acolo și a știut cum să mă ajute să trec peste”, a mărturisit Giulia Anghelescu.

Despre căsnicia ei cu Vlad Huidu, Giulia Anghelescu a declarat că mulți vor să le știe „secretul’. Pentru ea, cel mai mult contează să existe înțelegere și dragoste, iubindu-și soțul cu tot cu degecte și calități.

Foarte multă lume mă întreabă în ultima perioadă care este secretul căsniciei noastre. Eu sunt de părere că dacă există înțelegere și dacă înveți să iubești persoana cu care ai ales să-ți petreci tot restul vieții, cu tot cu defecte și calități, acolo e secretul. Cu cât există mai multă înțelegere, cu atât e mai bine”, a adăugat cântăreața.

Publicat: 17 dec. 2021, 12:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă