Giulia de la America Express, la un pas să se mărite cu un fotbalist celebru. L-a părăsit pentru Vlad Huidu!

Publicat: 10 nov. 2023, 11:45 Autor: Alina Nistor Vedete

Giulia și Vlad Huidu sunt împreună de aproape 20 de ani și au doi copii. Și-au trăit povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și au fost mereu cât se poate de discreți. Motiv pentru care mulți nu știu că artista a fost la un pas să se mărite cu un fotbalist celebru înainte să-l cunoască pe actualul ei soț.

Giulia Anghelescu a avut o relație de 6 ani cu un fotbalist celebru, înainte să-l cunoască pe Vlad Huidu. Puțini sunt cei care știu că artista a fost la un pas să se mărite cu Costin Manea, fotbalist în ligile inferioare și fiul antrenorului Nicolae Manea.

Pe atunci, concurenta de la America Express avea doar 17 ani și făcea parte din trupa Candy. Giulia afirma că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de Costin Manea.

„Avem o relație cât se poate de frumoasă, ne iubim foarte mult și ne dorim să ne petrecem tot restul vieții împreună. Relația noastră a durat așa de mult și pentru că nu am locuit împreună. Astfel, iubirea noastră s-a consolidat în timp și s-a maturizat frumos…

Îmi place să visez la momentul în care voi îmbrăca rochia de mireasă. Îmi doresc să aibă un model deosebit, așa că m-am hotărât să-mi caut din timp. Îmi doresc să fac un copil cât de curând, pentru că vreau să fiu o mămică tânără și drăguță”, spunea Giulia Anghelescu pe atunci.

Dar lucrurile au luat o altă turnură. În 2007, cei doi au pus punct relației. La vremea respectivă, au existat zvonuri conform cărora Giulia Anghelescu și-ar fi părăsit logodnicul pentru Vlad Huidu, cu care de altfel s-a și căsătorit.

Giulia și Vlad Huidu, despărțiți un an și jumătate

Giulia și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de aproape 20 de ani, însă de-a lungul timpului au avut parte și de obstacole în relația lor. Puțini sunt cei care știu că, la un moment dat, concurenții de la America Express au fost despărțiți pentru un an și jumătate.

Cei doi aveau 3 ani relație, atunci când au decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Motivul? Ambii aveau așteptări exagerate unul de la celălalt.

”Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. (râde) Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt. Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele”, a declarat Giulia pentru VIVA!

Giulia, în schimb, a simțit să lupte pentru relația lor. A fost un proces lung, dar într-un final ambii și-au dat seama că sentimetele lor sunt mai puternice decât orice obstacol și neînțelegere. Așa că s-au împăcat și de atunci sunt de nedespărțit.

Publicat: 10 nov. 2023, 11:45 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă