Gina Pistol s-a accidentat într-un moment de neatenție. Cum se simte prezentatoarea TV

Publicat: 10 Nov. 2020, 10:47 Vedete

Gina Pistol a reușit să își îngrijoreze fanii, după ce le-a povestit acestora faptul că s-a dezechilibrat și a căzut. Șocul pe care l-a suferit frumoasa prezentatoare TV a fost unul atât de mare încât, în acel moment nu a mai putut să facă nimic. Din fericire nu s-a întâmplat ceva grav, însă lovitura i-a provocat semne care vor rămâne ceva timp pe corp.

Gina Pistol a publicat recent pe pagina sa de Instagram mai multe filmulețe în care le povestește internauților pățania prin care a trecut. Blondina s-a ales cu câteva vânătăi de toată frumusețea, însă partea bună a lucrurilor este că nimic grav nu s-a întâmplat.

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul”, a povestit vedeta pe Instagram.

Cum s-a accidentat Gina

Prezentatoarea TV a explicat că într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut, fără însă să mai poată avea o reacție. Deși a rămas șocată câteva minute după impact, blondina este fericită că nu a căzut pe spate sau pe burtică.

„Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de vreo 20 și ceva de ani. Am căzut! Bine că nu m-am lovit în fund sau la burtă, dar mă doare și genunchiul și șoldul de mor”, a mai povestit blondina.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 10 Nov. 2020, 10:47 Vedete
Pe aceeași temă