VIDEO. Are o carieră de vis, un iubit pe măsură și va deveni mămică. Mai știi cum era Gina Pistol îniante să se iubească cu Smiley?

Publicat: 08 Oct. 2020, 15:07 Vedete

Gina Pistol a muncit extrem de mult să ajungă unde este în ziua de azi, fiecare apariție, fiecare emisiune fiind încă o „carămidă” la cariera de vis pe care o are astăzi.

Copilăria Ginei Pistol seamănă cu cea a multor vedete de la Hollywood. Frumoasa blondă a fost crescută de bunica paternă. În 2015, bătrâna povestea pentru Libertatea.ro: “Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”.

Gina Pistol, începutul dificil în Capitală

În anii 2000, a acceptat să pozeze în Playboy, celebra revistă pentru bărbați. Decizia ei s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Publicul masculin a fost atras de ceea ce a văzut în poze, iar Gina a repetat experiența de mai multe ori.

O dată cu aparițiile în Playboy, Gina Pistol a intrat și în vizorul televiziunilor. În 2005, a acceptat oferta de la Național TV, de a prezenta emisiunea ”Nu suntem blonde”. Au urmat apariții în diferite seriale și filme, cum ar fi ”La Bloc” sau ”Margo, iubire de cartier”. În plus, farmecul ei le-a atras atenția și celor de la Divertis, care au cooptat-o în echipă.

În urmă cu 10 ani, vedeta a fost desemnată de publicația Pro TV Magazin drept cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc. Nu doar frumusețea a ajutat-o însă pe Gina în carieră. Aceasta a demonstrat că se descurcă de minune în rolul de prezentatoare și astfel a ajuns să devină una dintre vedetele emblematice ale Antenei 1.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

 

Publicat: 08 Oct. 2020, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă