Gina Pistol radiază de fericire! Și-a afișat burtica la malul mării, iar fanii au reacționat imediat: ”Miracolele chiar se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin”

Publicat: 05 Oct. 2020, 08:48 Vedete

Gina Pistol este extrem de fericită în perioada aceasta, după ce și-a afișat burtica de graviduță la malul mării. Vestea că prezentatoarea TV este însărcinată a uimit, dar și bucurat foarte multe persoane.

Gina Pistol a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochiță albastră cu motive florale, la malul mării, acolo unde se bucură de razele soarelui care îi mângâie chipul. Gina Pistol este gravidă, iar acest lucru este acum și vizibil, căci prezentatoarea de la ”Asia Express” și ”Chefi la Cuțite” a început să prindă…contur!

”Miracolele chiar se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin, atunci când ai renunțat! Dacă Dumnezeu vrea, orice este posibil. Mă rog pentru tine ca fiecare zi să îți fie doar zâmbet și burtica să crească sănătoasă și frumoasă! Anul acesta am născut primul meu copil.. după 13 ani de așteptări și luptă! Miracolele există🤗 sarcină fericită”, ”Știu ce simți ❤️… am simțit și eu de curând aceste sentimente. Nu degeaba se zice că ultima speranță moare ultima… iar când crezi că nu mai ai nici o speranță, viața îți dă această șansă… să devii mamă. Retrăiesc acele emoții. Emoții plăcute și de neegalat… Bucuria și entuziasmul acesta sincer îmi pătrunde inima… iar chipul tău transmite acea fericire. 👏”, sunt o parte din mesajele primite.

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol în timpul sarcinii

Gina Pistol a mărturisit că se confruntă cu mici probleme în timpul sarcinii, și anume retenția de apă, care este un fenomen des întâlnit la femeile gravide. Ea chiar s-a adresat către celelalte femei care au trecut prin această problemă pentru a găsi o soluție.

“Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?”, spune Gina Pistol într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare.

Publicat: 05 Oct. 2020, 08:48 Vedete
Pe aceeași temă