Gina Pistol: “Căsătoria nu e un lucru pe care mi-l doresc, un act nu leagă două persoane”

Publicat: 26 Dec. 2016, 14:55 Vedete
Gina Pistol: “Căsătoria nu e un lucru pe care mi-l doresc, un act nu leagă două persoane”

Gina Pistol prezintă emisiunea ’’Chefi la Cuțite”, de la Antena 1 și cu toate că muncește foarte mult este foarte entuziasmată de acest proiect. Cu toate acestea încearcă să își facă timp și pentru prietenii ei, dar și pentru relația pe care o are cu Alin Cocoș. Ginei i se spune foarte des că este foarte diferită în viața reală față de cum este la TV. Mai multe despre Gina din spatele micului ecran aflați în interviul de mai jos.

Mie îmi place ca oamenii să mă descopere și vreau ca și femeile să îmi spună că sunt frumoasă nu doar bărbații

Gina, ești considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi, spune-mi cum te descrii?
Cum mă descriu? Vrei varianta pentru prieteni sau pentru dușmani?

Ce variantă preferi tu..
Sunt foarte simpatică, foarte sensibilă și foarte corectă. Niciodată nu m-am bazat pe senzualitate sau sexualitate. Nu sunt genul de femeie care atunci când apare undeva să îți taie răsuflarea. Mie îmi place ca oamenii să mă descopere și vreau ca și femeile să îmi spună că sunt frumoasă nu doar bărbații. Pe mine oamenii mă plac după ce petrec timp în jurul meu.

Din cauza faptului că ești un om sensibil ai și avut de pierdut în viață?
Întotdeauna. Din toate relațiile eu eram cea care ieșea șifonată, orice relație, de afaceri, de prietenie, pentru că sunt foarte credulă și ofer foarte mult credit oamenilor. Atunci când fac un lucru pentru oamenii, nu aștept ca și ei să facă ceva pentru mine.

Mulți îmi spun că sunt mai mișto în realitate decât la TV

Există vreo diferență între Gina pe care o vedem la TV și cea din viața de zi cu zi?
Eu întotdeauna rămân surprinsă când oamenii ajung să mă cunoască și toți îmi spun aceelași lucru: ’’Ești un om foarte mișto”. Stau și mă gândesc dacă la televizor mă văd altfel. Mulți îmi spun că sunt mai mișto în realitate și că își formaseră cu totul altă imagine despre mine. Eu sunt chiar un om mișto. Sunt modestă, sunt un om cu principii sănătoase, îi respect pe cei din jurul meu.

Lăsând la o parte cum te percep oamenii, tu simți că e vreo diferență între tine de la TV și tu în viața de zi cu zi?
Eu nu încerc să par ceva ce nu sunt pentru că eu cred că acest lucru m-ar obosi. Poate uneori la TV am fost supărată, nervoasă.

Sunt un om pozitiv și așa am fost tot timpul

Tu ești de fel o persoană foarte veselă, optimistă, cum treci peste momentele de tristețe?
Sunt un om pozitiv și așa am fost tot timpul, chiar dacă poate în momentul de față mi se întâmplă ceva ce poate nu înțeleg, știu că Dumnezeu a vrut asta și cu siguranță o să înțeleg pe viitor de ce s-a întâmplat așa. Se spune că nici o frunză nu pică unde nu este locul ei.

N-aș schimba absolut nimic din ceea ce am făcut până acum

Dacă ar fi să te întorci în trecut, ai vreun regret vizavi de meseria pe care ți-ai ales-o?
N-aș schimba absolut nimic din ceea ce am făcut pentru că tot ce am făcut eu m-au făcut omul care sunt astăzi. M-am dezobișnuit să mă cert și să cer prea mult de la mine. Aveam momente când îmi doream mai mult și mă certam că nu am făcut la momentul potrivit ce trebuia, dar m-am împrietenit cu mine și am învățat să mă iubesc. Eu sunt cea mai bună prietenă a mea, dar tot eu pot fi și cel mai mare dușman al meu.

Multe vedete se plâng că statutul de persoană publică le îngrădește uneori dreptul la libertate. Ai fost vreodată deranjată de acest lucru?
Sunt momente când oamenii au impresia că le aparții. Oamenii nu înțeleg că poate uneori ai și tu o dispoziție mai proastă, sau te grăbești, sau tu mănânci și ei vor să faci o poză cu mâncarea în gură. Când poate uneori nu ai timp să faci o poză, sau nu răspunzi la ceva ce te întreabă ei, se supără și au impresia că ești fițoasă. Ei trebuie să înțeleagă că și noi suntem oameni ca toți ceilalți și că avem și noi zilele noastre proaste. Pe mine mă deranjează dacă vorbesc cu cineva și altcineva vine și mă întrerupe, cred că ține și de bun-simț.

Consider că suntem egali cu toții

Te consideri diferită în vreun fel față de ceilalți care nu au statutul de persoană publică?
Nu. Consider că suntem egali cu toții. Nu contează ce meserie avem. Contează doar principiile pe care ne bazăm și cei șapte ani de acasă. Eu așa am fost crescută să respect de la femeia care dă cu mătura într-o instituție până la cel care conduce acea instituție.

În relațiile pe care le-ai avut te-a afectat vreodată statutul acesta de persoană publică?
Posibil ca la un moment dat anumite persoane să nu înțeleagă că trebuie să te împartă cu alte persoane, ca atunci când ieși cu iubitul vin băieți să facă poză cu tine. Depinde cât de sigură este acea persoană pe ea și pe relația pe care o are.

Am avut probleme mari cu tenul

Cum ai grijă de tenul tău, multe femei ar vrea să știe asta?
Merg la cosmetică pentru că filmez cam 18 ore pe zi și am tenul încărcat.

Să înțeleg că ai avut probleme cu tenul?
Da , de la machiaj. Acum mulți ani și m-am luptat cu aceste probleme mult timp.

Și cum ai reușit să scapi de problemele astea?
Nu știu care a fost rețeta. Am renunțat la anumite alimente, adică fără cafea, fast-food și ciocolată și nu mai folosesc fond de ten în timpul zilei, decât pudră.

În timpul liber te machiezi?
Da, trebuie să folosesc puțină pudră pentru că după câteva tratamente agresive l-am sensibilizat și se pătează când stau la soare.

De păr cum ai grijă?
Folosesc produse de calitate și îmi aleg cu grijă oamenii care mi-l tund și mi-l vopsesc.

Eu nu mă înfomotez, îmi place mâncarea

Cum ai grijă de silueta ta?
Cea mai mare greșeală pe care o făceam înainte era să nu mănânc dimineața. Prima masă era după ora 15:00. Acum mănânc iaurt cu fructe de ovăz, migdale, gutui la cuptor, pește. Eu nu mă înfomotez, îmi place mâncarea.

De la ce nu te poți abține?
De la fructe.

Gătești?
Da, dar nu des. Adică eu îmi gătesc gustările mele, prietenul meu mănâncă în oraș, dar când ne e poftă de ceva gătesc.

Apropo de prieten cum decurge relația?
Absolut normal.

Un act nu leagă două persoane

Pe când o căsătorie?
Nu știu să vă zic. Nu e scopul meu, nu e un lucru pe care mi-l doresc. Un act nu leagă două persoane.

Îmi pare rău că n-am făcut un copil mai devreme

Dar la un copil v-ați gândit?
Îmi doresc și eu pentru că fac 36 de ani. Îmi pare rău că n-am făcut asta mai devreme. Mi se par cool mamele tinere, doar că n-a fost un moment potrivit, poate n-au fost persoanele potrivite cu care să îl fac.

Publicat: 26 Dec. 2016, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă