Gigi Becali, gest pentru Anamaria Prodan! Ce a făcut când a auzit că s-a infectat cu noul coronavirus

Publicat: 02 dec. 2020, 14:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

Impresara Anamaria Prodan s-a infectat cu noul coronavirus, iar acum se află acasă, în izolare. Potrivit declarațiilor sale, soția lui Laurențiu Reghecampf este bine.

Anamaria Prodan a contractat noul coronavirus, după ce a luat parte la o ședință alături de cei de la conducerea clubului Hermannstadt – Sibiu, acolo unde mai mulți membri ai echipei au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Ședința a avut loc în urmă cu o săptămână.

Impresara chemase ambulanța acasă, după ce a început să se simtă rău, să aibă febră și dureri de cap. Aceasta a fost transportată la ”Matei Balș” pentru mai multe investigații medicale, i-a fost făcută o radiografie la plămâni, apoi a ajuns înapoi la locuința sa.

Pe de altă parte, Gigi Becali a fost alături de impresara Anamaria Prodan, după ce aceasta s-a infectat cu noul coronavirus.

„E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru ProSport.

Ce spune Anamaria Prodan despre perioada de izolare

„În izolare a fost 90 % perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nici o formă s-o aduc. A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus de fiecare moment frumos al vieții noastre”, a mai dezvăluit impresara.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 02 dec. 2020, 14:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă