Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a aflat că are coronavirus! Impresara a ajuns la spital

Publicat: 30 Nov. 2020, 14:57 Vedete

Impresara Anamaria Prodan a contractat noul coronavirus, după ce a luat parte la o ședință alături de cei de la conducerea clubului Hermannstadt – Sibiu, acolo unde mai mulți membri ai echipei au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Ședința a avut loc în urmă cu o săptămână.

Acum, impresara Anamaria Prodan se află acasă, în izolare, după ce ieri a chemat ambulanța și a fost dusă la ”Matei Balș”, pentru mai multe investigații. Medicii au anunțat-o că are coronavirus, iar acesteia i-a fost făcută și o radiografie la plămâni. Impresara a avut dureri de cap și febră.

Impresara a mărturisit pentru Spynews că este bine și se află sub tratament: ”Sunt bine, totul este sub control, urmez tratamentul”.

Anamaria Prodan a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus

În urmă cu o săptămână, Anamaria Prodan a participat la o ședință cu cei de la conducerea clubului Hermannstadt – Sibiu. Mai mulți membri ai echipei au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru sursa citată.

Ce spune Anamaria Prodan despre perioada de izolare

„În izolare a fost 90 % perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nici o formă s-o aduc. A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus de fiecare moment frumos al vieții noastre”, a mai dezvăluit impresara.

Sursă foto: capturi video youtube GSP

Publicat: 30 Nov. 2020, 14:57 Vedete
Pe aceeași temă