Gigi Becali a făcut achiziții-bombă chiar în creierul munților! Și-a golit conturile și a pus la ”copt” planuri mari

Publicat: 08 Dec. 2021, 19:58 General

Gigi Becali a cumpărat o pensiune și o bisericuță în creierii munților, în Bucovina? Sătenii susțin că afaceristul ar achiziționat-o în urmă cu câteva luni, mai exact la finalul verii.

Ce ar vrea facă Gigi Becali cu bisericuța?

Într-o localitate din Bucovina, undeva în pădure, cu un peisaj de vis, cu multă verdeață și brazi înalți, a fost scoasă la vânzare o pensiune cu curtea imensă, dar și o mică biserică. Acestea se află într-o zona liniștită, cu câteva case, pădure și apă curgătoare.

Pensiunea, curtea și bisericuța s-ar fi vândut la prețul de aproximativ 180.000 de euro, conform sătenilor. Cel care ar fi cumpărat, ar fi chiar Gigi Becali, după cum au mai spus aceștia. Pensiunea nu mai funcționează, asta pentru afaceristul ar fi lăsat măicuțele locuiască acolo. Acestea au grijă și de bisericuță, iar o dată la două săptămâni, duminica, un preot din apropiere merge țină slujba.

Cine are grijă de locația afaceristului din Bucovina

Locuitorii din sat merg la slujbă la biserică, iar atunci când vor doar se roage sau aprindă lumânări, una dintre măicuțe le deschide. Momentan, aceștia nu stiu exact ce va face Gigi Becali cu locația proaspăt achiziționată. Se zvonește cum și-ar dori facă o mănăstire mai mare.

CIAO.RO prezintă imagini exclusive cu locația din Bucovina unde măicuțele se ocupă țină curtea mereu curată, au grijă de biserică, dar și de cățelușii și pisicile care s-au aciuat acolo.

Gigi Becali este unul dintre afaceriștii care ajută financiar mai mulți oameni fără posibilități. El deține în București câteva blocuri în care a „cazat” oameni neajutorați sau fără posibilități financiare. Într-una din garsonierele pe care le deține locuiește și Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, împreună cu soțul ei, Ionuț, și fiul acestora. Atât ea, cât și celelalte famili nu plătesc chirie sau întreținere, acestea fiind suportate de Becali. Mai mult, de Sărbători, afaceristul se ocupă ca la ușa fiecăruia ajungă mâncare.

 

Publicat: 08 Dec. 2021, 19:58 General
Pe aceeași temă