Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile din nou în privința Luizei Melencu: „A ucis-o când a aflat că vine soția”

Publicat: 06 Sep. 2019, 09:15 Ciao.ro

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Chiar în timp ce procurorii DIICOT discutau cu părinții Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a căzut victimă lui Gheorghe Dincă, la sediul Poliției Române din Capitală avea loc interogatoriul monstrului, în prezența avocaților familiilor celor două fete.

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile. Interesant este faptul că, potrivit Antena 3, criminalul s-a răzgândit și a venit cu noi declarații în privința momentului în care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile

Gheorghe Dincă s-a sucit. Susține că a ucis-o pe Luiza când a aflat că vine soția.

„Gheoghe Dincă a spus că vrea să schimbe unele lucruri din declarații având în vedere cazul Luizei, în special, respectiv a venit cu anumite modificări, pe surse, pentru că deocamdată nu avem o poziție oficială a anchetatorilor, și anume că nu ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi, așa cum a mărturisit până acum”, a relatat Georgiana Murgilă, reporterul sursei citate.

Cum functiona incineratorul monstrului din Caracal

În plus, Dincă susține că a ucis-o pe adolescenta de 19 ani cu câteva zile înainte ca soția sa să revină în țară cu ocazia sărbătorilor pascale.

„A ucis-o atunci când a aflat că soția lui va veni acasă în Caracal. Știm că ea a venit în preajma Paștelui”, a mai spus Goergiana Murgilă, precizând că de data aceasta monstrul din Caracal și-a schimbat complet atitudinea, fiind nervos și deranjat că oamenii legii îl forțează să răspundă la aceleași întrebări.

Publicat: 06 Sep. 2019, 09:15 Ciao.ro
Pe aceeași temă