Gheorghe Dincă, eliberat? Anunțul avocatului său va scandaliza toată România

Publicat: 22 Nov. 2019, 10:59 News
Gheorghe Dincă, eliberat? Anunțul avocatului său va scandaliza toată România

Apărătorul monstrului din Caracal susține că în luna ianuarie se împlinesc cele șase luni de arest preventiv în care se află Gheorghe Dincă, ceea ce înseamnă că ar putea fi eliberat, dacă nu va trimis în judecată. 

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat faptul că clientul său a studiat miercuri dosarul de urmărire penală întocmit de procurori pe numele lui.

Continua cercetarile in curtea lui Dinca. Din locuinta au fost scoase roabe intregi cu... Este ireal

N-am nicio concluzie. Gheorghe Dincă a fost la DIICOT să studieze dosarul, acele șapte volume pe care le-au studiat și ceilalți avocați. Voia și el să studieze. Nu a zis nimic după ce a studiat”, a spus Lascoschi.

Avocatul lui Dincă a mai spus că presupusul criminal din Caracal e conștient de faptul că în luna ianuarie, atunci când se împlinesc cele șase luni de când se află în arest preventiv, ar putea fi eliberat dacă nu e trimis în judecată. Cu toate acestea, nu își face speranțe prea mari.

Știe procedura, dar nu că va fi pus în libertate în ianuarie, ci că urmează să fie trimis în judecată. Cunoaște procedura, dar el așteaptă să fie pus în judecată, nu în libertate pentru că nici eu, nici el nu credem așa ceva”, a mai spus avocatul lui Dincă, preluat de Antena 3.

 

Publicat: 22 Nov. 2019, 10:59 News
Pe aceeași temă