Gheorghe Dincă, dus în fața judecătorilor. S-a propus prelungirea măsurii arestului preventiv pentru Ghoerghe Dincă

Publicat: 18 Sep. 2019, 09:30 Ciao.ro

În decursul ultimelor două zile, Ghoerghe Dincă a participat la reconstituirea crimelor pe care se presupune ce le-a comis.

Gheorghe Dincă, dus în fața judecătorilor. Au fost două zile pline, în care Dincă a demonstrat cum le-a ucis pe cele două adolescente.

Insă azi va fi adus în fața instanței de judecată, iar judecătorii vor discuta cererea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventiv. Însă demersul este mai mult o formalitate, pentru că, la procesele anterioare, Dincă nu a mai contestat măsura.

Gheorghe Dincă, dus în fața judecătorilor

Gheorghe Dinca la testul poligraf

„În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parţială a activităţilor ce reprezintă elementul material al infracţiunilor cercetate în cauza denumită generic ‘Caracal’.

S-a aflat cum a fost ucisa Alexandra Macesanu. S-a facut reconstituirea crimei adolescentei

Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime”, se precizează în comunicatul DIICOT, potrivit Realitatea.

S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din cazul Caracal

DIICOT precizează că luni şi marţi s-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din cazul Caracal.

„În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară delegați în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parțială a activităților ce reprezintă elementul material al infracțiunilor cercetate în cauza denumită generic “Caracal”.

Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, precizează DIICOT, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Publicat: 18 Sep. 2019, 09:30 Ciao.ro
Pe aceeași temă