Gestul emotionant facut de pompierii din Bucuresti: „Este datoria noastra sa salvam si vieti omenesti, si animale” VIDEO

Publicat: 04 nov. 2018, 17:02 Autor: Simona Life

Un pui de pisica a fost salvat de la moarte de cativa pompieri cu inima mare, care au ajuns in zona unde era pisoiul datorita unui apel de incendiu.

Cum l-au vazut, pompierii n-au stat pe ganduri si au facut orice le-a stat in putinta pentru a salva pisoiul. Alexandru Lungu a fost eroul puiului de pisica, conform Digi24.

„Să o laşi aici nu poţi!”, a spus pompierul in timpul interventiei. Îi dă oxigen: „Hai, măi motănel!… Îşi revine! Eu zic că scapă. O luăm la noi la unitate”.

Alexandru Lungu, care practica aceasta meserie de 12 ani, a spus ca nu este pentru prima oara cand salveaza animale din incendii.

„Este datoria noastra sa salvam si vieti omenesti, si animale”

Gestul emotionant facut de pompierii din Bucuresti:

„După-amiază în jurul orei 16:00 am primit un apel că arde un canal la Gara de Nord. La fața locului erau flăcări violente care ieșeau din canal la 1 m, doi mai înalte ca noi. L-am stins prin inundare pentru că nu puteam intra acolo. După ce s-a stins, a ieșit foarte mult fum. Au intrat doi colegi să vadă dacă sunt prinse victime. Atunci am zărit ceva plutind prin apă.

Ne-am dat seama că e pui de pisică. L-au luat, l-am aruncat pe mal. Nu mișca deloc la început. Am început să-i acordăm primul ajutor. I-am dat oxigen, masaj, am stimulat-o, să i punem sângele în mișcare. Și-a revenit ușor, ușor”, povestește pompierul Alexandru Lungu.

„Am adus-o la unitate și am postat pe social media, după ajutor”, continuă pompierul povestea.

Sursa: Digi24

Publicat: 04 nov. 2018, 17:02 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă