Gérard Depardieu, prins în stare de ebrietate în timp ce conducea! Celebrul actor a făcut afirmaţii şocante

Publicat: 02 sept. 2020, 14:20 Autor: Elena Vedete
Gérard Depardieu, prins în stare de ebrietate în timp ce conducea! Celebrul actor a făcut afirmaţii şocante

Gérard Depardieu este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze, cu peste 150 de filme în care a jucat.

Din păcate, celebrul actor are din nou probleme cu legea. Acesta a ajuns la poliție, după ce a condus în stare de ebrietate. Actorul francez în vârstă de 71 de ani a recidivat, la opt ani după ce a căzut cu scuterul pe fondul consumului de alcool, scrie Le Figaro. Deoarece mergea neregulamentar cu scuterul în Paris, tăind câteva linii continue, poliţiştii i-au cerut să oprească.

În urma testului de alcoolemie, a rezultat faptul că actorul avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, depăşind limita legală de 0,25 mg. Depardieu a recunoscut că a băut două beri înainte de a se urca pe scuter.

După ce a aflat că va trebui să se supună unui al doilea control sanguin care să confirme starea de ebrietate, actorul a declarat că vrea să părăsească iar Franţa, spunând că îl preferă pe Vladimir Putin.

Gérard Depardieu, declaraţii şocante 

În cadrul unui interviu de acum trei ani, actorul francez l-a comparat pe Donald Trump cu liderul nord-coreean Kim Jong-un și a vorbit despre celebra sa prietenie cu președintele rus Vladimir Putin.

„Sunt ca două desene animate. Desene animate periculoase. Începem cu desenul animat pe care nu îl credem – ca Hitler. Și el a început la fel, iar după frică, chiar și oamenii inteligenți au ajuns să nu mai facă nimic”, a spus Depardieu despre liderii SUA și Coreei de Nord.

„Putin e un derbedeu bătrân”, l-a descris cu afecțiune actorul francez pe președintele Rusiei, adăugând: „Mă văd cu Putin în mod regulat și de cele mai multe ori vorbim despre geopolitică”. 

Publicat: 02 sept. 2020, 14:20 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×