Gerard Depardieu are probleme cu legea! Celebrul actor, acuzat de agresiuni

Publicat: 25 feb. 2021, 12:19 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gerard Depardieu a primit o veste: a fost inculpat pentru abuzul și agresiunea sexuală aplicată unei actrițe de 20 de ani. Totul ar fi avut loc în anul 2018, în locuința din Paris a actorului.

A câștigat aprecierea oamenilor prin dedicarea sa în munca cinematografică. A devenit extrem de popular în momentul în care a interpretat rolul druidului supraponderal în ”Asterix și Obelix”. Totuși, recent, Gerard Depardieu a început să aibă anumite probleme cu legea. Exceptând faptul că a fost amendat de oamenii legii pentru că a fost prins în stare de ebrietate în timp ce conducea. Atunci, în urma testului de alcoolemie, a rezultat faptul că actorul avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, depăşind limita legală de 0,25 mg. Depardieu a recunoscut că a băut două beri înainte de a se urca pe scuter. El mergea neregulamentar cu scuterul în Paris, tăind câteva linii continue.

Gerard Depardieu a fost acuzat în anul 2018 de ”viol” și ”agresiune sexuală”, de către o tânără de 20 de ani, tot actriță de meserie. Scenele s-ar fi petrecut în locuința actorului, din Paris, unde se presupunea a fi locul unei repetiții în scopul unui rol. Atunci, s-a deschis o anchetă preliminară. După ce cazul a fost abandonat, în vara anului 2020, actrița a cerut redeschiderea cazului. Acum, actorul este cercetat în liberate, fără control judiciar și neagă orice acuzație, arată Spynews.

Gérard Depardieu, declaraţii şocante 

În cadrul unui interviu de acum trei ani, actorul francez l-a comparat pe Donald Trump cu liderul nord-coreean Kim Jong-un și a vorbit despre celebra sa prietenie cu președintele rus Vladimir Putin.

„Sunt ca două desene animate. Desene animate periculoase. Începem cu desenul animat pe care nu îl credem – ca Hitler. Și el a început la fel, iar după frică, chiar și oamenii inteligenți au ajuns să nu mai facă nimic”, a spus Depardieu despre liderii SUA și Coreei de Nord.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 25 feb. 2021, 12:19 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×