Georgiana Lobonț și soțul, neînțelegeri în căsnicie de mai mult timp. Care a fost sămânța divorțului: „A rămas cu traume”

Publicat: 21 ian. 2023, 09:51 Autor: Camelia Vedete

Georgiana Lobonț și soțul, neînțelegeri în căsnicie. Georgiana Lobonț se poate declara împlinită pe toate planurile. Cântăreața de muzică populară are cariera la care a visat de mică și o familie frumoasă alături de Rareș Ciciovan. Cei doi sunt împreună peste tot, bărbatul fiind chiar impresarul artistei.

Georgiana Lobonț și soțul, neînțelegeri în căsnicie

Georgiana Lobonț familie. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani, în casa sa domnind liniștea și înțelegerea. Îndrăgita artistă din zona Ardealului este mama mândră a doi copii, Eduard- Nicholas (4 ani) și Irina- Maria (3 ani). Ei sunt comorile pentru care cântăreața muncește pentru a le oferi un viitor luminos.

Georgiana Lobonț, pregătită să fie mamă pentru a treia oară!

Soțul vedetei a spus că cei doi copii au venit la timpul potrivit, așa cum a decis soarta, lucru care speră că se va petrece și în viitor. Cu toate astea, soții nu fac momentan eforturi pentru un al treilea moștenitor.

„Mie mi-ar plăcea să facem al treilea copil”, a declarat solista la Antena Stars.

„Tot ce a fost, a fost datorită sorții. Și pe viitor la fel, așteptăm să vedem ce ne rezervă. Dacă vine, e bine venit, normal, dar nu facem, momentan, eforturi pentru treaba asta”, a spus Rareș Ciciovan, soțul artistei.

Georgiana Lobonț familie. „A rămas cu puține traume”

Ezitarea Georgianei Lobonț vine de la faptul că soțul ei nu își dorește la fel de mult ca ea un alt bebeluș. Partenerul solistei a rămas cu traume pentru că vedeta era foarte obosită în perioada în care s-au născut copiii. Asta pentru că este  o diferență destul de mică între ei.

Fiul lor avea 1 an și patru luni în momentul în care mezina familiei a venit pe lume.

„Rareș cred că a rămas cu puține traume, pentru că eram foarte obosită în acea perioadă și copiii noștri s-au născut la o diferență mică de timp.

Edi avea un an și patru luni când s-a născut Irinuca și eu mergeam la cântări. Aveam contracte vineri, sâmbătă, duminică, pe timpul săptămânii nu ne puteau ajuta bunicii. Pentru că fiecare avea meseria lui și trebuiau să și le ducă pe toate la bun sfârșit.

Ne-am dorit oricum, noi, să avem grijă, să ne ocupăm foarte mult de partea asta familială și a fost foarte greu, pentru că am tras pe toate domeniile. De asta îi e frică lui Rareș”, a mai detaliat cântăreața la Antena Stars. 

Georgiana Lobonț, ajutată de bone

Pentru că-i este destul de greu să se împartă între muncă, treburile casnice și cei doi copii, cântăreața a apelat la ajutorul bonelor.

Din nefericire, acestea nu au rezolvat în totalitate problemele, asta fiindcă copiii ei o implorau să nu plece de acasă și să stea ea cu ei, fiind cu adevărat extrem de apropiați de ea, astfel că nu voiau pe nimeni în prejma lor. Odată cu trecerea timpului, micuții au înțeles, de fapt, care este situația, așa că în aceste momente nu mai reprezintă o problemă acest aspect.

Georgiana Lobonț familie. Se iubește cu soțul din liceu

Georgiana Lobonț la întâlnit pe Radu Ciciovan în clasa a IX -a și de atunci s-au îndrăgostit iremediabil.

“Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a IX-a, iar soțul meu, pe clasa a XII-a.Eram în primele zile de liceu, când etuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă, m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood.

Nu-l văzusem niciodată, deși, locuiam în Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie, dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este, dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau”, a declarat Georgiana Lobonț.

Soțul Georgianei Lobonț a declarat că divorțează

Rareș Ciciovan a fost cel care a mărturisit că mariajul lor s-a terminat, însă nu au înaintat actele de divorț. În urma postărilor din mediul online, se pare că cei doi s-au răzgândit în privința unei separări.

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, pentru spynews.ro.

Publicat: 21 ian. 2023, 09:51 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×