EXCLUSIV | Prima reacție a lui Armin Nicoară, despre divorțul nașei sale de cununie, Georgiana Lobonț: “Azi a stat în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă”

Publicat: 17 ian. 2023, 20:21 Autor: Dora Bazavan Vedete

Prima reacție a lui Armin Nicoară, despre divorțul nașei sale de cununie, Georgiana Lobonț. Aflat în Maldive, alături de mai mulți prieteni dar și de nașii săi de cununie, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, lui Armin Nicoară i-a luat foc telefonul la propriu. Toată presa din România l-a sunat pe tema divorțului dintre cuplul Georgiana Lobonț – Rareș Ciciovan.

Pentru că a făcut mai multe declarații „jucăușe” cu privire la nașa lui, Georgiana Lobonț. Iar în urma lor s-a înțeles că ar avea o atracție pentru aceasta, Armin Nicoară a fost pus cumva la mijloc cu privire la cea mai nouă despărțire din showbiz.

Prima reacție a lui Armin Nicoară, despre divorțul nașei sale de cununie, Georgiana Lobonț

„Hai să-ți răspund pe înțelesul nostru, al bărbaților. Că soția mea nu e niciuna. Dar când o văd pe nașa Georgiana îi spun, când se dă cu luciu de buze. Bă omule are o pornografie în ea. Înainte să fim nași, i-am propus nașului să o sărut pe nașa Georgiana, iar el pe Claudia. Mulți o să mă înjure după interviul ăsta.”, a spus Armin Nicoară în emisiunea lui Adiță.

Acum însă, pentru că apele s-au încins, celebrul saxofonist a trimis un video cu declarații tocmai de pe plajă fiebinte din Maldive în care își spune părerea cu privire la ceea ce a apărut în presă despre el și divorțul nașei sale, Georgiana Lobonț. Pentru a nu mai fi ținta directă în tot acest scandal, Armin Nicoară a ținut să precizeze că el își iubește soția, pe frumoasa artistă Claudia Puican. Și că nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat, că în orice cuplu mai există și probleme și fiecare trebuie să și le rezolve cum știe mai bine.

„Nu am avut telefonul la mine și îmi cer scuze că nu am răspuns la mesaje. Vreau să lămuresc câteva probleme, tocmai am văzut în ziar ce s-a întâmplat. Vreau să știți că eu nu mă bag în familia nimănui. Nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. Eu sunt  Armin Nicoară și vreau să lămuresc de acum pentru totdeauna și să vă intre tuturor în cap, celor care îmi lăsați comentarii că eu îmi  iubesc soția, că eu nu îmi bat joc de Claudia.

Vreau să vă spun că eu am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare și nu aș da-o pe nimeni! Nu aș da-o pe nicio femeie din lumea asta! Deci să vă rămână în cap tuturor! Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui. Și  soția mea, Claudia, este alături de mine, eu alături de ea, o iubesc și voi fi întotdeauna alături de ea! Nu mai lăsăți comentarii negative, nu  mă cunoașteți, nu mi-ați cunoscut viața personală, așa că v-aș ruga să fiți mai calmi când lăsți comentarii și când mă înjurați pe mine!”,  a ținut să precizeze Armin Nicoară, pentru Ciao.ro.

“Azi a stat în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă”

Armin Nicoară a dezvăluit faptul că Georgiana Lobonț și soțul ei au preferat să stea astăzi mai retrași și să nu iasă la plajă, simțindu-se probabil în atmosferă deja aerul despărțirii și al supărării dintre artistă și soțul ei.

„Ce s-a întâmplat astăzi în ziare, cu articolele din ziare, se spune că  Armin Nicoară a destrămat familia nașei. Nașa într-adevăr… Nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei! Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi, într-adevăr nu i-am văzut pe plajă, Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente. A dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă. Rareș, la fel, este impresarul Georgianei, și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, cine știe, dar cred că își pot rezolva problemele între ei și nu mă mai băgați pe mine pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui.

Eu colaborez cu Georgiana. Asta este viața de artist! Când faci o melodie, posibil în melodia respectivă să fie de dragoste, de iubire, de orice. Bineînțeles că noi jucăm un rol. Dacă Georgiana cântă o strofă de iubire, de orice ar fi, clar că nu ar putea să stea că o stană de piatră, trebuie să colaborăm, să conversăm. Am făcut un videoclip acum două zile, când o sărut pe Georgiana. Bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo, normal. Eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar nu mai condamnați, să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac, că e nașa mea. Ce vreți? Să o înjur? Să mă iau de ea sau ce ați vrea? Să nu mă conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles și să auzim numai de bine!”, a mai punctat, în încheiere, saxofonistul momentului, Armin Nicoară.

Publicat: 17 ian. 2023, 20:21 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă