George Klein a murit. A fost cel mai bun prieten al lui Elvis Presley VIDEO

Publicat: 06 Feb. 2019, 11:38 Vedete

Moderatorul radio a murit la varsta de 83 de ani. Ultimele zile din viata si le-a petrecut intr-un azil.

George Klein a murit. A fost cel mai bun prieten al lui Elvis Presley si ii cunostea multe din secrete. George Klein a fost si unul dintre cei mai buni moderatori radio pe care Memphis i-a avut. Din nefericire, a suferit de cateva afectiuni care i-au grabit moartea.

George Klein a lucrat in ultimii ani la postul radio Guess FM. Colegii lui sunt distrusi de vestea proasta. Era un mentor pentru multi dintre ei, impartasindu-le mereu secretele meseriei de moderator radio, informeaza localmemphis.com.

Prietenul lui Elvis Presley, George Klein, a murit


Barbatul a avut o cariera impresionanta. A muncit pana in ultimele sale zile de viata. George Klein l-a cunoscut pe Elvis Presley cand erau studenti la Humes. „Elvis era singurul copil din scoala care stia sa cante. Am avut mare noroc ca mama lui m-a placut”, marturisea George la radio.

George Klein a trait in umbra lui Elvis Presley in liceu. Din 1957, a devenit cel mai buni prezentator TV si moderator radio / DJ din orasul lui natal, Memphis.

Prietenia celor doi a fost atat de puternica incat Elvis Presley ii facea cadouri scumpe. George a primit cadou o masina si un inel cu diamante si smaralde.

Publicat: 06 Feb. 2019, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă