George Burcea nu și-a părăsit copiii! Mesajul care a închis gurile rele: ”Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnă că…”

Publicat: 08 Mar. 2020, 09:16 Vedete

Andreea Bălan și George Burcea trec acum prin clipe mai grele, căci actorul are probleme cu legea, fiind prins drogat la volan. De ceva timp, el și Andreea Bălan au stat despărțiți, dar un mesaj transmis de actor parcă schimbă ”datele problemei”.

George Burcea a notat pe rețelele de socializare un mesaj dedicat persoanelor care l-au judecat și au spus că actorul nu ar fi ”în stare” să rămână lângă cele două fetițe ale sale și că le-ar fi abandonat. Însă, așa cum spune și soțul Andreei Bălan, adevărul este cu totul altul.

„Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetiții, platouri sau excursii.

– Dacã despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce parere aveți de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rãu, au intrat în pușcãrie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneți?”, a spus actorul pe contul său de Facebook.

Andreea Bălan a confirmat separarea de George Burcea

Artista a publicat, sâmbăta trecută, pe Instagram o fotografie cu mesajul „Câteodată în viață îți trebuie o Inimă de fier”iar o fană a acuzat-o că nu lămurește situația așa cum ar trebui și că nu mai este la fel de transpaentă ca până acum. De asemenea, a acuzat-o că ar fi narcisistă. 

„E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?” a scris respectiva fană, într-un comentariu.

Andreea Bălan a recunoscut tot!  Andreea Bălan a răbufnit și a declarat că George Burcea este cel care nu-și mai dorește relația pe care o are cu vedeta.

„Vă rog mult să nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familie”, a scris Andreea Bălan pe o rețea socială.

Publicat: 08 Mar. 2020, 09:16 Vedete
Pe aceeași temă