Mama Andreei Bălan, afectată de divorțul fiicei! Cum a fost surprinsă soacra lui George Burcea, după ce actorul a fost prins drogat la volan

Publicat: 04 Mar. 2020, 08:06 Vedete

Andreea Bălan trece printr-o perioadă foarte zbuciumată în prezent, căci George Burcea a fost prins drogat la volan, iar scandalul dintre cei doi parcă nici nu se mai termină! Acum, mama cântăreței a fost surprinsă foarte supărată, fapt ce înseamnă că este afectată de cele întâmplate.

Cei de la Cancan au surprins-o pe Valeria Bălan, mama frumoasei artiste, în fața locuinței sale, după ce a parcat și a ieșit din mașină. După privirea lăsată în pământ, vizibil tulburată de cele întâmplate, mama Andreei Bălan a intrat în casă. Se poate observa clar că evenimentele nefericite din viața Andreei Bălan au afectat-o și pe mama ei.

Andreea Bălan a confirmat separarea de George Burcea

Artista a publicat, sâmbătă seară, pe Instagram o fotografie cu mesajul „Câteodată în viață îți trebuie o Inimă de fier”iar o fană a acuzat-o că nu lămurește situația așa cum ar trebui și că nu mai este la fel de transpaentă ca până acum. De asemenea, a acuzat-o că ar fi narcisistă. 

„E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?” a scris respectiva fană, într-un comentariu.

Andreea Bălan a recunoscut tot!  Andreea Bălan a răbufnit și a declarat că George Burcea este cel care nu-și mai dorește relația pe care o are cu vedeta.

„Vă rog mult să nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familie”, a scris Andreea Bălan pe o rețea socială.

Publicat: 04 Mar. 2020, 08:06 Vedete
Pe aceeași temă