Geanina Ilieş dezvăluie semnificaţia tatuajelor sale. Secretul bine ascuns al vedetei a ieșit la iveală

Publicat: 22 Jul. 2020, 11:34 Vedete

Geanina Ilieş a vorbit recent pentru prima dată despre semnificaţia tatuajelor pe care le are. Unul dintre aceastea este mai special, pentru că este dedicat persoanei iubite, dar şi fiului ei.

Geanina a povestit în emisiunea ”La Măruţă” faptul că este o fană a tatuajelor. Vedeta a dezvăluit că pe spate are un mesaj care spune: ”Aruncă-mă printre lupi şi mă voi întoarce liderul haitei”.

”Îmi place foarte mult şi chiar mă caracterizează”, a spus prezentatoarea. În completarea mesajului, recent, Geanina şi-a tatuat nişte gheruţe de lup pe umăr.

De asemenea, ea mai are un ”m” la încheietură, care este iniţiala persoanei iubite, alături de care este de opt ani. Litera seamănă puţin cu cifra 3, data ei de naştere, dar şi cu o inimă.

”Am vreo 8 tatuaje şi le port cu mândrie, dar nu le puteţi vedea tot timpul”, a mai spus vedeta.

Pe spate are tatuată și ziua de naştere a lui Patrick, fiul ei, dar şi cea a misteriosului  ”M”: ”Este omul care mi-a înfrumuseţat viaţa. Avem o realaţie foarte frumoasă. El nu este persoană publică şi a preferat să stea în umbră“, a declarat Geanina.

Ce regret are Geanina Ilieș

”L-am făcut pe Patrick la aproape 22 de ani și apoi mi-am dat seama că vreau să fac lucruri și pentru mine și am luat-o pe partea asta cu televiziunea, cu reclamele, și mi-a plăcut mai mult televiziunea. Dar când eram și mai mică, îmi doream să mă fac stewardesă, pentru că bunicul meu a fost aviator. El tot timpul îmi spunea să-mi caut un alt job, deși mie mi se părea fantastic. Eu nu-mi imaginam că poate să fie ceva mai frumos decât poți să fii stewardesă, dar mi-a plăcut foarte mult și mass-media”, a povestit Geanina, pentru Libertatea.

Prezentatoarea de la „Gospodar fără pereche” a fost întotdeauna atrasă de ideea de aviație, dar planurile ei sunt cu totul altele în acest moment.

„Nu aș vrea să iau lecții de pilotaj, în schimb aș vrea să sar cu parașuta. Chiar vorbeam cu Cristi Bozgan, cel care ne-a coordonat în «Fermă», și mi-a promis că o să facă asta pentru mine. Vreau să trag și cu pistolul, dar nu cred că mai am direcția asta către pilotaj. Cred că am făcut mai mult decât mi-am imaginat”, a declarat Geanina Ilieş.

Publicat: 22 Jul. 2020, 11:34 Vedete
Pe aceeași temă