Cu cine a fost căsătorită Geanina Ilieș, de la Gospodar fără Pereche. Nici nu vrea să mai audă de fostul soț

Publicat: 03 mai 2020, 17:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete

Geanina Ilieș, gazda emisiunii ”Gospodar fără pereche”, de la Pro TV, s-a căsătorit de la o vârstă fragedă. În 2011, aceasta a divorțat de soțul său, pe care l-a acuzat de maltratare. Cei doi au împreună un băiețel, dar nu mai păstrează legătura, după ce s-au despărțit cu scandal.

Cu cine a fost căsătorită Geanina Ilieș

La 35 de ani, Geanina Ilieș se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes și un băiețel adorabil, pe nume Patrick, în vârstă de 14 ani. Timp de aproape 15 ani, Geanina Ilieș a prezentat știrile. În 2016 a luat însă decizia de a abandona această meserie, pentru a-și deschide propria afacere.

Timp de aproape 15 ani, Geanina Ilieș a prezentat știrile. În 2016 a luat însă decizia de a abandona această meserie, pentru a-și deschide propria afacere.

Cât timp s-a aflat la pupitrul știrilor, aceasta a cochetat și cu actoria. A jucat în serialul ”Cu un pas înainte”, dar și în filmele ”Summer Holiday”, Hellhounds” sau ”Contra timp 2”. Începând din luna octombrie a anului trecut, Geanina Ilieș a acceptat să prezinte emisiunea ”Gospodar fără pereche”, de la Pro TV. Aceasta a înlocuit-o pe Anamaria Prodan, care a părăsit show-ul.

Viața nu a fost însă mereu ușoară pentru frumoasa prezentatoare. S-a căsătorit de tânără, la doar 18 ani, cu Irinel Varga. Căsnicia cu omul de afaceri nu a fost una deloc perfectă. Acesta o bătea și o înșela pe frumoasa prezentatoare. Sătulă de viața alături de Irinel, Geanina a încercat să-și găsească alinarea alături de un alt bărbat.

Soțul său a aflat însă despre escapadele vedetei și astfel, în 2011, cei doi au divorțat cu mare scandal. După despărțire, prezentatoarea a revenit la numele de fată, Ilieș.

Irinel Varga, probleme cu legea

La scurt timp după divorțul de Geanina, Irinel Varga a avut probleme cu legea. În 2013, a fost acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani. În același dosar au fost implicați fratele omului de afaceri, Cosmin Varga, dar și alți doi parteneri. Se pare că aceștia dețineau o întreagă rețea prin care spălau bani. Astfel, au păcălit statul cu 1,1 milioane de euro. Irinel Varga a fost arestat pentru 29 de zile, dar a săvârșit pedeapsa la domiciliu.

După despărțirea de prezentatoarea de televiziune, Irinel s-a recăsătorit și are și un nou copil. Și Geanina Ilieș se află într-o relație, însă vedeta a recunoscut că cel mai important om pentru ea este fiul ei. Copilul pe care îl are cu Irinel Varga a rămas în grija Geaninei după divorț.

Patrick este pasionat de tenis și de actorie și are o relație foarte apropiată cu mama sa. Vedeta a dezvăluit că în timpul liber îi place să gătească pentru fiul și pentru iubitul ei atât mâncare, cât și dulciuri. În plus, este o gospodină desăvârșită: face curățenie, spală și calcă rufe.

Publicat: 03 mai 2020, 17:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă