”Cred că este foarte important ca oamenii să înţeleagă gravitatea situaţiei şi să stea acasă. Vă las aici o secvenţă de cum îmi menţin eu starea de bine, în perioada de izolare. #stămacasă”, ne-a mărturisit Geanina Ilieş în timp ce spăla vasele pe ritmurile melodiei „Inevitabil va fi bine” cântată de Andra.”, a mărturisit vedeta.

De asemenea, Geanina Ilieş a mărturisit că şi-a petrecut o parte bună din timp cu muzica dată la maximum, dansând şi jucându-se cu fiul ei. De asemenea, cei doi joacă baschet, ies în curte şi fac sport împreună.

Geanina Ilies, salariu colosal la Pro TV!

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, a spus Geanina, potrivit comunicatului dat de PRO TV.

Potrivit unor prieteni din anturajul brunetei, Geanina va incasa suma de 25.000 de euro pentru prezentarea unui sezon, cu 5.000 de euro mai putin decat lua Anamaria.

Insa tot aceleasi surse au dezvaluit faptul ca nu doar banii au motivat-o sa accepte acest proiect, ci si faptul ca isi dorea foarte mult sa revina pe micul ecran cu un proiect propriu.