Gabriela Prisăcariu, impediment în timpul sarcinii: ”Fierea mea nu a fost pergătită”

Publicat: 09 Jun. 2021, 16:03 Vedete

Gabriela Prisăcariu și prezentatorul TV Dani Oțil sunt foarte fericiți împreună și abia așteaptă să devină, oficial, părinți! Recent, însă, Gabriela a întâmpinat o problemă de sănătate, din cauza unui aliment pe care l-a mâncat.

Gabriela Prisăcariu a întâmpinat un disconfort recent, după ce a ales să mănânce un aliment picant în timpul sarcinii, fapt ce i-a dat metabolismul peste cap. Pe rețelele de socializare, soția prezentatorului TV Dani Oțil a mărturisit ce i s-a întâmplat recent.

”În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Care este sexul bebelușului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi vor deveni în curând părinţi, iar iubita prezentatorului TV a dezăluit recent sexul bebeluşului. Pentru că a vrut să le facă o surpriză fanilor, Gabriela Prisacariu a dat vestea cea mare şi a dezvăluit că aşteaptă un băieţel. Mai mult decât atât, frumoasa blondină a dat de înţeles că înainte de a afla oficial sexul copilui a făcut un pariu cu iubitul său, pe care l-a pierdut.

Dani Oţil este în culmea fericirii, mai ales că prezentatorul TV visa la acest moment.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a căștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, a declarat Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

Ce scrie în certificatul de căsătorie al Gabrielei Prisăcariu

Recent, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, iar la eveniment a luat parte lume selectă. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat o imagine în care arată certificatul de căsătorie, iar spre surprinderea tuturor, Dani Oțil mai are un prenume, acela fiind Zeno. În etimologia greacă, ”Zeno” provine de la ”Zenon” – Zeus și seminifcă ”Darul lui Dumnezeu”. Potrivit lor, ar însemna ”zeitate” și ”primitor”, arată Cancan.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 09 Jun. 2021, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă