Gabriela Cristea, out din Antenă?! Prezentatoarea TV de a făcut anunțul: „Nu mai pot continua așa la nesfârșit”

Publicat: 02 nov. 2022, 11:56 Autor: Camelia Vedete

Gabriela Cristea, out din Antenă? Gabriela Cristea trece în ultima perioadă printr-o situație neplăcută. Prezentatoarea TV a avut grave probleme de sănătate și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Gabriela Cristea a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare în care explică starea în care se află. Mai mult, vedeta TV se plânge de faptul că nu se simte bine și a avut colică renală de trei ori în patru luni.

Gabriela Cristea, out din Antenă?

Din cauza problemelor de sănătate, prezentatoarea Antena Stars este posibil să ia o pauză din televiziune. Și să se concentreze mai mult pe odihnă și familie.

„Dragilor, va multumesc din suflet pentru mesajele de incurajare din acest weekend. Da, am fost bolnava si taaaaare trista din cauza asta. Este a treia oara cand fac colica renala in ultimele 4 luni, deci este ingrijorator. Acum sunt bine, pe tratament inca dar nu mai pot continua asa la nesfarsit pentru in curand am sa devin imuna si la antibiotic.

Dupa seria de tratament in curs am nevoie de o pauza sa se curete organismul si am sa merg la investigatii suplimentare. Am nevoie sa fiu sanatoasa pentru mine si familia mea. Am nevoie sa fiu sanatoasa ca sa-mi duc proiectele la bun sfarsit. Azi a fost prima zi fara febra si frison. Prima zi in care am iesit din casa si am inceput sa ma simt din nou bine. Gandurile voastre mi-au dat putere si va multumesc ca mi-ati scris. Va imbratisez cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela Cristea a primit mesajul chiar de ziua ei!

Gabriela Cristea împlinește astăzi, 26 octombrie, vârsta de 48 de ani. Soțul, Tavi Clonda, i-a făcut o urare pe rețelele de socializare.

Sărbătoare mare în familia Gabrielei Cristea! Prezentatoarea TV împlinește astăzi 48 de ani și a primit foarte multe urări din partea familiei și fanilor. Tavi Clonda a ținut să posteze câteva fotografii pe rețelele de socializare și să îi facă și o urare cu multă dragoste.

”Iubita mea, Gabriela, acum ceva timp eram doar doi necunoscuti, acum suntem 4,family!
La multi ani,iubita mea sotie! Te iubesc la infinit! ❤️👸🏻✌🏼 #victorienii”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Publicat: 02 nov. 2022, 11:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă