Gabriela Cristea a primit mesajul chiar de ziua ei! Ce i-a transmis soțul pe internet: „Doi necunoscuți…”

Publicat: 26 oct. 2022, 11:07 Autor: Camelia Vedete

Gabriela Cristea a primit mesajul chiar de ziua ei! Gabriela Cristea împlinește astăzi, 26 octombrie, vârsta de 48 de ani. Soțul, Tavi Clonda, i-a făcut o urare pe rețelele de socializare.

Sărbătoare mare în familia Gabrielei Cristea! Prezentatoarea TV împlinește astăzi 48 de ani și a primit foarte multe urări din partea familiei și fanilor. Tavi Clonda a ținut să posteze câteva fotografii pe rețelele de socializare și să îi facă și o urare cu multă dragoste.

Gabriela Cristea a primit mesajul chiar de ziua ei!

”Iubita mea, Gabriela, acum ceva timp eram doar doi necunoscuti, acum suntem 4,family!
La multi ani,iubita mea sotie! Te iubesc la infinit! ❤️👸🏻✌🏼 #victorienii”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut printr-un moment mai neplăcut în trecut. Cei doi erau la începutul relației și au avut parte de un episod tensionat.

Totul s-a întâmplat cu foarte mulți ani în urmă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare. Atunci prezentatoarea TV era divorțată de Marcel Toader, fostul soț. Cu toate că ei s-au cunoscut atunci, Tavi Clonda nu terminase relația în care era. Dar au apărut sentimente puternice între el și frumoasa prezentatoare TV.

Într-o bună zi, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută. Astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul. Citește continuarea aici.

Publicat: 26 oct. 2022, 11:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă