Gabriela Cristea, fortata sa nasca cu cateva saptamani mai devreme. Ce se intampla cu sarcina ei

Publicat: 10 Jan. 2019, 10:13 News 3

Gabriela Cristea a dat un anunt care a ingrijorat fanii acesteia, spunand ca trebuie sa nasca cu cateva saptamani inainte de termen.

Invitata in cadrul show-ului „Xtra Night Show”, transmis de Antena 1, prezentatoarea TV a oferit mai multe detalii pentru a nu ingrijora lumea.

„Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate… Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene (…) cu două-trei săptămâni mai devreme” a spus Gabriela Cristea, potrivit Spynews.

Gabriela Cridtea a avut si probleme din cauza larigintei si a spus totuld espre asta:

„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic… Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi… Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu!…

A fost virală treabă și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a spus aceasta, conform sursei citate.

Prezentatorea TV este casatorita cu Tavi Clonda, un artist roman, iar impreuna au o superba fetita pe nume Victoria, iar anul acesta vor deveni parinti pentru a doua oara, urmand sa aiba tot o fetita.

Publicat: 10 Jan. 2019, 10:13 News 3
Pe aceeași temă