Un barbat care sufera de paralizie cerebrala cara sute de caramizi cu dintii pentru a supravietui

Publicat: 09 ian. 2019, 17:30 Autor: Simona News 3

Un barbat nascut cu paralizie cerebrala isi ajuta familia din China mai putin norocoasa ridicand caramizi cu dintii.

Totul se difuzeaza pe o platforma live-streaming in fiecare zi. Shi Junke, in varsta de 25 de ani, face tipsuri de la 250.000 de urmaritoti cu performanta lui.

Tatal lui a murit acum multi ani iar banii folositi din acel live-streaming (aproximativ 160 de lire pe saptamana) i-a folosit pentru a cumpara mancare pentru familia lui dar si pentru raxa de scolarizare pentru sora sa mai mica.

Shi Junke traieste in Yiyang din provincia Henan din China Centrala impreuna cu mama lui si sora sa mai amre decat eo cu 12 ani. El a vrut sa le arate celorlalti ca poate sa fie stalpul familiei in ciudat conditiei sale.

De asemenea, a vrut sa le ofere mamei si surorii lui o viata mai buna: „Vreau sa castig bani pentru a-mi ajuta familia. Nu vreau donatii din partea celorlalti. Pot sa ma descurc si singur.” a spus acesta conform presei locale.

Un barbat cara sute de caramizi cu dintii

Un barbat cara sute de caramizi cu dintii

A invatat chiar sa mearga cu un scuter electric pentru a o ajuta pe mama sa cu drumul de acasa pana la ferma unde lucreaza, dar si pentru a cara cumparaturile.

Mama lui a spus ca infara de gatit, acesta face absolut orice. Shi Junke s-a nascut cu paralizie cerebrala. A invatat sa mearga la varsta de 7 ani si a absolvit scoala cand avea 18 ani.

Paralizia cerebrala este termenul „umbrela” pentru o serie de conditii cerebrale care afectează miscarea si coordonarea. Este cauzata de o problema in partile creierului respinsabile de controlul muschilor.

Inainte de a face acest show, tanarul a exersat timp de un an de zile. Visul lui este de a crea propriul stil kung-fu cu dintii, potrivit dailymail.co.uk.

Publicat: 09 ian. 2019, 17:30 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă