Gariela Cristea, inarmata pana in dinti! Cum se protejeza de hoti si de ce au 3 pistoale in casa! VIDEO

Publicat: 06 iun. 2019, 10:42 Autor: D. C. Vedete

Dupa ce s-au mutat intr-o zona mai retrasa fata de civilizatie, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au ales sa-si ia pistoale pentru a se proteja in cazul in care sunt jefuiti.

Gabi Cristea, inarmata pana in dinti! Cine o cunoaste pe Gabriela Cristea doar de la televizor, va avea o surpriza sa afle ca vedeta este posesoarea unui permis de port-arma si are propriul ei pistol in casa. De cand s-a mutat in afara Bucurestiului, „in camp” la Corbeanca, asa cum chiar ea isi descrie situatia locativa, Gabriela Cristea a inceput sa se gandeasca serios la protectia ei si a familiei sale.

Intamplator, Tavi Clonda era pasionat de arme si pistoale asa ca a venit cumva firesc momentul in care cei doi au mers si si-au obtinut permisele de port-arma. Desi inca nu le-au folosit niciodata, se antreneaza anual la poligon unde trag cu armele din dotare pentru a fi siguri ca stiu si pot sa le foloseasca cum trebuie, in situatii de criza. Desi au si o firma de paza angajata care le pazeste proprietatea, Gabriela si Tavi au in casa si 2 seifuri unde tin 3 pistoale cu care spera sa nu fie nevoiti sa raspunda vreodata unui hot.

„Avem arme de cand ne-am mutat in camp. Totul e in seif, totul e legal. Nu sunt arme de vanatoare, e un pistol cu bile de cauciuc, dar e cel mai puternic, nu ar vrea nimeni sa primeasca un asemenea glont. Armele noastre sunt cele mai scumpe din gama, erau frumoase si mi-au placut. Eu am doua pistoale, unul e si cu gaz”, a inceput Tavi Clonda sa povesteasca despre „secretul” lor.

Gabi Cristea inarmata pana in dinti! Are pistol in casa!

„El e pasionat de arme. Eu cand l-am luat asa l-am luat, cu chitara si cu pistolul”, a continuat Gabriela Cristea sa explice cum au ajuns sa aiba arme de auto-aparare.

Tavi Clonda a detaliat motivele pentru care au ales sa-si ia amandoi pistoale: „Mai mult pentru copii le-am luat, nu cred ca se va intampla nimic pentru ca noi nu avem nimic in casa sa zici ca merita. Nu se mai tin banii cash, n-ai ce sa furi. Am o plasma mare nu ai cum sa fugi cu ea. Doar cand esti plecat e obligatoriu sa tii pistolul in seiful din perete, cand esti acasa poti sa-l tii si in chiloti.”

Se pare ca, desi la televizor par o familie simpatica si linistita, in realitate Gabi Cristea si Tavi Clonda sunt pregatiti pentru orice li s-ar putea intampla rau: „In prima zi cand ne-am mutat la Corbeanca, cu o saptmana inainte sa o nasc pe Victoria, a inceput sa sune alarma la 3 noaptea. Tavi se ridica din pat, ia pistolul si, conform regulamentului, il armeaza si zice „Stai ca trag!”. Noi mergem in fiecare an la poligon si ne invata cum sa tinem pistolul in momentul in care tu-l ameninti hot care iti intra in casa sa nu cumva sa tragi din greseala. Eu nu am voie sa folosesc pistolul lui desi sunt identice.”

Publicat: 06 iun. 2019, 10:42 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×