Fratele Mădălinei Manole, cu durere în suflet: ”Mă întreb cum ar fi arătat prezentul dacă ei ar fi fost aici”

Publicat: 07 Oct. 2020, 13:18 Vedete

Au trecut zece ani de la moartea artistei Mădălina Manole, iar în sufletele fratelui său și ale apropiaților se duc bătălii crunte.

Fratele Mădălinei Manole, Marian Manole, a scris un mesaj pe rețelele de socializare, răspunzând la câteva întrebări pe care oamenii i le adresează. Recent, el și-a pierdut și tatăl, după ce fusese infectat cu noul coronavirus.

”Mă întreabă lumea, prietenii: ”Cum mă simt?”, ”Cum sunt?!” Am să răspund, dar prin cuvintele unui mare actor, Keanu Reeves, pe care eu îl respect si care îmi place foarte mult! „Durerea își schimbă înfățișarea, dar nu se termină niciodată. Oamenii au această părere greșită, că poți să treci peste si să spui, a trecut si mă simt mai bine! Se înșală! Atunci când cei pe care îi iubești dispar, tu ești singur. Îmi lipsește să fiu parte din viața lor, iar ei să fie parte din a mea. Ma întreb adesea cum ar fi arătat prezentul dacă ei ar fi fost aici, ce am fi făcut împreună. Îmi lipsesc toate acele lucruri minunate care nu vor mai fi niciodată!”, a scris Marian Manole.

Tatăl Mădălinei Manole, înmormântat lângă soția lui

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, s-a stins din viață la spital, unde ajunsese în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Virusul, dar și vechile probleme de sănătate i-au fost fatale, din păcate. Bărbatul a fost înmormântat la Cimitirul Bolovani din Ploiești, lângă soția lui, mama Mădălinei Manole, Eugenia, care s-a stins din viață în 2017. Înmormântarea a fost puțin diferită, spun angajații din cimitir: “Cei care mor de Coronavirus, nu se țin în capelă, se aduc la cimitir și duși direct la groapă. Acolo li se citește și îi îngroapă. Ei se află în coșciug sigilat. Persoanele care vin la înmormântare sunt foarte puține, numărate pe degete”, ne-au spus angajații din cimitir.

Ion Manole a fost înmormântat lângă soția lui, Eugenia, care s-a stins în urmă cu 3 ani, după o luptă cumplită cu o boală nemiloasă. La o distanță destul de mică de mormintele lor, se află și cel al fetei lor, Mădălina Manole.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 07 Oct. 2020, 13:18 Vedete
Pe aceeași temă