Care a fost cel mai mare regret al tatălui Mădălinei Manole. Ce nu ar fi apucat să spună înainte de moarte

Publicat: 13 Sep. 2020, 10:13 Vedete

În urmă cu câteva zile, în data de 9 septembrie, tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață la spital, după ce bărbatul a ajuns în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Bărbatul a avut probleme respiratorii mari și a fost nevoit să se utilizeze de ventilația mecanică. Ion Manole ar fi trebuit internat mai devreme, însă la spitalul din Ploiești se anunțase că nu mai sunt paturi libere la ATI, iar varianta transferului la un alt spital a fost refuzată. De la o zi la alta, starea sa de sănătate se agravase, iar tatăl regretatei artiste a intrat în stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut să îl salveze pe bărbat.

Marian Manole, fiul bărbatului, și-a înmormântat tatăl în Cimitirul Bolovani din Ploiești, lângă Eugenia, soția lui, care s-a stins din viață în urmă cu trei ani din cauza cancerului.

”Astăzi… ești pe ultimul drum, tată! Aici pe pământ! Cineva spunea să nu-ți fie frică de moarte, nu doare la fel ca viața! În curând vei ajunge alături de soția ta, mama, de fiica ta, sora, de rudele noastre! Drum lin către ei, în Împărăția cerurilor! Îmi doresc să ne vegheați toți, de acolo! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Amin!”, a fost mesajul de adio lăsat de Marian Manole pe social media, arată Impact.ro.

Care este cel mai mare regret al tatălui Mădălinei Manole

Sufletul bărbatului era măcinat de ani de zile, după ce Mădălina Manole s-a stins din viață în data de 14 iulie 2010, când ea împlinea vârsta de 43 de ani. Decesul artistei a lăsat în urmă durere, tristețe și furie, dar și semne mari de întrebare. După moartea fiicei sale, Ion Manole intrase în război cu soțul fetei, Mircea. Atunci, el a decis să rupă legătura cu soțul Mădălinei Manole, fapt ce l-a îndepărtat și de nepotul său, Petru Jr., care acum are 11 ani. Familia cântăreței nu a mai văzut băiețelul de când acesta era bebeluș. Mama Mădălinei Manole a murit în 2017, în martie, cu acest regret în suflet.

Publicat: 13 Sep. 2020, 10:13 Vedete
Pe aceeași temă