EXCLUSIV| Imagini de la mormântul tatălui Mădălinei Manole! Coroanele și florile s-au ofilit!

Publicat: 29 Sep. 2020, 10:08 Vedete

Mormântul tatălui Mădălinei Manole, din Cimitirul Bolovani din Ploiești, este acoperit de coroane si flori, care s-au ofilit, din păcate. Bărbatul s-a stins din viață pe 9 septembrie, și ar fi fost înmormântat la 2 zile distanță.

Tatăl Mădălinei Manole, înmormântat lângă soția lui

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, s-a stins din viață la spital, unde ajunsese în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Virusul, dar și vechile probleme de sănătate i-au fost fatale, din păcate. Bărbatul a fost înmormântat la Cimitirul Bolovani din Ploiești, lângă soția lui, mama Mădălinei Manole, Eugenia, care s-a stins din viață în 2017. Înmormântarea a fost puțin diferită, spun angajații din cimitir: “Cei care mor de Coronavirus, nu se țin în capelă, se aduc la cimitir și duși direct la groapă. Acolo li se citește și îi îngroapă. Ei se află în coșciug sigilat. Persoanele care vin la înmormântare sunt foarte puține, numărate pe degete”, ne-au spus angajații din cimitir.

Ion Manole a fost înmormântat lângă soția lui, Eugenia, care s-a stins în urmă cu 3 ani, după o luptă cumplită cu o boală nemiloasă. La o distanță destul de mică de mormintele lor, se află și cel al fetei lor, Mădălina Manole.

Fratele Mădălinei a mai venit la mormântul ei, și mai sunt câțiva admiratori de-ai ei, fani care îi aduc flori și îi aprind lumânări. Probabil mai vin și alți membri din familie”, ne-au mai spus angajații.

Ion Manole, infectat cu noul coronavirus

Ion Manole a avut probleme respiratorii mari și a fost nevoit să se utilizeze de ventilația mecanică. Bărbatul ar fi trebuit internat mai devreme, însă la spitalul din Ploiești se anunțase că nu mai sunt paturi libere la ATI, iar varianta transferului la un alt spital a fost refuzată. De la o zi la alta, starea sa de sănătate se agravase, iar tatăl regretatei artiste a intrat în stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut să îl salveze pe bărbat.

Mama Mădălinei Manole a murit în 2017

Marian Manole, fiul bărbatului, și-a înmormântat tatăl în Cimitirul Bolovani din Ploiești, lângă Eugenia, soția lui, care s-a stins din viață în urmă în martie 2017 din cauza cancerului. Mădălina Manole s-a stins din viață în data de 14 iulie 2010, când ea împlinea vârsta de 43 de ani, si este înmormântată tot în Cimitirul Bolovani. După moartea ei, părinții regretatei artistei au intrat în “război” cu soțul Petru Mircea. Ion si Eugenia Manole nu și-au mai văzut nepoțelul, pe Petru Jr, de când acesta era foarte mic. Ei mărturiseau, la un moment dat, în presă, că l-au văzut pe copil doar în ziare. Băiatul Mădălinei are acum 11 ani și locuiește cu tatăl lui, Petru Mircea, care l-a crescut singur de când artista și-a luat viața.

Publicat: 29 Sep. 2020, 10:08 Vedete
Pe aceeași temă