FOTO. Cum arată Alexandra Stan, după ce s-a întors de la ”Survivor România”

Publicat: 23 Feb. 2021, 11:43 Vedete

Alexandra Stan s-a întors în România, după ce a fost nevoită să renunțe la show-ul de supraviețuire ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană.

Artista Alexandra Stan s-a întors în România, după ce săptămâni întregi le-a petrecut în Republica Dominicană, acolo unde se filmează emisiunea ”Survivor România”. Cântăreața a fost nevoită să renunțe la experiența de peste hotare din motive medicale. Mai mult decât atât, fosta concurentă din echipa Faimoșilor a mărturisit că a reușit să își învingă anumite frici. Se pare că Alexandra Stan a slăbit câteva kilograme în urma participării sale la emisiunea din Republica Dominicană.

„Mi-am depășit cam toate fricile. M-am uimit pe mine nu numai pe traseu. Lăsând la o parte partea sportivă, m-am uimit pentru că aveam și frică de cum mă percep oamenii, acum nu mă mai interesează.

Aveam frică de întuneric, acum nu mă mai gândesc la asta, pentru că au fost nopți când mergeam fără lanternă (nu aveam acolo) prin pădure. Mă bucur foarte mult, din punctul ăsta de vedere m-a ajutat foarte mult Survivor România, a fost că o nouă armată pentru mine”, a povestit Alexandra Stan, potrivit Cancan.ro.

Alexandra Stan s-a întors din Republica Dominicană

Alexandra Stan s-a întors în România

Alexandra Stan a făcut declarații înainte de a părăsi competiția, iar momentul i-a făcut pe mulți să plângă.

”Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a afirmat cântăreața.

Sursă foto: capturi video Instagram Alexandra Stan, arhivă CIAO

Publicat: 23 Feb. 2021, 11:43 Vedete
Pe aceeași temă